facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-08-22
Vizualizari: 1774
Comentarii: 0
Remedii naturale pentru infecțiile urinare

Infecțiile urinare precum cistita (infecția vezicii urinare), uretrita (infecția uretrei), sau prostatita (infecția prostatei la bărbați), sunt afecțiuni foarte des întâlnite atât la adulți, cât și la copii.

A20 cps moi Biomicin Urinar

Cistita și uretrita prezintă însă o frecvență mai crescută la femei.

Organismul apelează la 3 modalități de apărare în cazul instalării unei infecții urinare. Cel mai important este considerat aportul crescut de lichide care duce la creșterea cantității de urină eliminată, facilitând ʺspălareaʺ căilor urinare și astfel reducerea numărului de bacterii din urină. A doua modalitate este reprezentată de apărarea imunitară locală, acesta constând în integritatea stratului epitelial care tapetează căile urinare și producerea de anticorpi. A treia modalitate se realizează prin acidifierea urinii, mediul acid fiind neprielnic dezvoltării microbilor.

Remediile naturale pe bază de plante medicinale și uleiuri esențiale, ajută aceste modalități de luptă ale organismului, au eficiență dovedită în infecțiile urinare, fiind lipsite de efecte secundare.

Pentru o infecție urinară acută (cistită, uretrită sau prostatită) apelează la un antibiotic natural, cu eficiență clinică demonstrată - Biomicin Urinar, capsule moi. Ia 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 10-15 zile. Asociază și ceai Diurosept, 4-6 căni pe zi, timp de 10-15 zile, pentru a crește diureza și a ajuta ʺspălareaʺ căilor urinare.

În cazul unei infecții urinare cronice sau care se repetă, ia Biomicin Urinar, capsule moi, 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 15 zile pe lună, 3 luni la rând. Asociază și Diurosept cu Merișor, capsule, 1 capsulă de 3 ori pe zi, și ceai Diurosept, 4-6 căni pe zi, 3 luni.

Diurosept cu Merișor, capsule, este produs natural dezinfectant și antiinflamator urinar util în infecții și inflamații urinare și pentru prevenirea recidivelor; este sigur pentru administrarea pe termen lung. Conține fructe de merișor care împiedică aderarea E.coli (principala bacterie responsabilă de infecțiile tractului urinar) la pereții căilor urinare, determinând eliminarea acestora în fluxul urinar. Reduce inflamația indusă de infecția bacteriană iar afinele acidifiază urina, formând un mediu care inhibă dezvoltarea germenilor patogeni.

Asocierea acestor 3 remedii naturale, constituie o schemă completă de soluții pentru combaterea infecțiilor urinare, care nu afectează flora intestinală, nu generează hepatotoxicitate sau alte reacții adverse. Poate fi o soluție pentru persoanele care nu răspund la antibiotice sau prezintă intoleranțe şi reacții alergice.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri