facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-07-05
Vizualizari: 510
Comentarii: 0
Remedii naturale pentru dureri în gât

Durerea în gât este resimțită ca o senzație neplăcută de diferite intensități, de la un ușor disconfort la înghițire, la senzație de iritare, chiar zgârietură în gât, până la congestia și umflarea amigdalelor și dificultăți la înghițire. Durerea în gât poate fi asociată și cu alte simptome, în funcție de ceea ce o cauzează:

• infecții respiratorii produse de virusuri sau bacterii, când apare și febră, congestie nazală, tuse, dureri de cap;

• o inflamație produsă de alimente foarte reci, suprasolicitarea vocii, inhalarea de aer rece, când durerea în gât este însoțită frecvent de răgușeală și tuse iritativă.recomandat in durerile de gat

Chiar dacă durerea în gât trece în una până la 7 zile, ea poate fi supărătoare și deranjantă. De aceea ai la dispoziție remedii naturale cu care să o combați rapid.

Adesea, primul lucru pe care majoritatea persoanelor care se confruntă cu o durere de gât îl fac este să bea un ceai cald. Alegerea potrivită este un ceai cu plante emoliente, antiinflamatoare și calmate a iritațiilor gâtului cum este ceai Plantusin. Uneori însă, nu ai unde sau când să-ți prepari un ceai, de aceea un remediu ușor de utilizat este Plantusin spray pentru gât - un preparat antiinflamator şi antialgic natural pentru combaterea durerilor de gât și a răgușelii. Este fără alcool, conservanți, coloranți sau arome sintetice.

Dacă durerea în gât este un simptom în contextul unei răceli, pe lângă ceai și Plantusin spray pentru gât, de mare ajutor sunt comprimatele de supt Plantusin pentru gât, un produs eficient pentru reducerea durerii în gât de la primele administrări. Are în compoziție extract de lemn dulce, tinctură de propolis şi un amestec de uleiuri esenţiale cu efect antiinflamator, antialgic, antiviral, antibacterian şi decongestionant la nivelul faringelui.

Pentru combaterea cauzei infecțioase mai ai nevoie și de un antiviral natural cum este Biosept Forte capsule moi sau antibacterian – Biomicin forte capsule moi; de un sirop de tuse – Plantusin Forte, și un remediu pentru scăderea febrei, cum este Hapciu solubil.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri