facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-08-08
Vizualizari: 744
Comentarii: 0
Remedii naturale în infecțiile urinare din sezonul estival

Infecțiile urinare, cistitele la femei, dar și prostatitele la bărbați, sunt afecțiuni a căror frecvenţă creşte în perioada estivală, provocând neplăceri. Din cauza căldurii, organismul se deshidratează, ceea ce creează un mediu ideal pentru multiplicarea microbilor în vezica urinară. În plus, apa rece din piscină, un costum de baie umed, pot determina apariția de urinări frecvente, însoțite de usturimi și durere la micțiune.

Puteți combate prin mijloace complet naturale o infecție urinară joasă (cistită, uretrită sau prostatită) cu ajutorul capsulelor moi BIOMICIN URINAR - un antibacterian natural din uleiuri esențiale pure (de șovârv, scorțișoară și cimbru) cu eficiențăantibacterian natural demonstrată clinic, asociat cu ceaiul DIUROSEPT. Acesta, prin aportul hidric și principiile active conținute (frunze de merişor, frunze de mesteacăn, codiţe de cireşe, muguri de plop, coada calului, fructe de ienupăr, fructe de porumbar, rizomi de pir, mătase de porumb, flori de lavandă), realizează o adevărată spălare a căilor urinare și o reducere promptă a numărului de colonii bacteriene. Astfel disconfortul apărut la urinare este rapid eliminat.

La acestea puteți asocia capsulele DIUROSEPT cu MERIȘOR, care împiedică aderarea bacteriilor la epiteliul căilor urinare, ajutând astfel la eliminarea acestora și prevenind reapariția infecției.

BIOMICIN URINAR, capsule moi se administrează la copii peste 10 ani şi adulţi, 1 capsulă de 3 ori pe zi.

DIUROSEPT CU MERIȘOR, capsule se administrează la copii peste 6 ani şi adulţi, 1 capsulă de 2-3 ori pe zi.

DIUROSEPT ceai se administrează la copii între 3-12 ani, 2-3 căni cu ceai pe zi și la copii peste 12 ani şi adulţi, 4-6 căni cu ceai pe zi.

Durata curei este de 7 -15 zile, în funcție de intensitatea simptomelor.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri