facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-08-05
Vizualizari: 1445
Comentarii: 0
Remedii naturale eficiente în infecțiile uro-genitale

Infecțiile uro-genitale se localizează în zona inferioară a abdomenului și afectează vezica urinară (cistite), uretra (uretrite), prostata la bărbați (prostatite) și organele reproducătoare feminine - uterul, trompele uterine și ovarele (anexita, cunoscută și sub denumirea de boala inflamatorie pelvină).

Aceste afecțiuni au în comun simptome precum disconfort în abdomenul inferior, nevoia de a merge des la toaletă însoțită de usturime la urinare, urină tulbure. În cazul prostatitei poate apărea urinare dificilă sau dureroasă, cu jet urinar redus. În cazul anexitei concomitent, persoana acuză scurgeri vaginale cu miros neplăcut, cu consistență modificată și culoare galben-verzuie. Examenul de urină și urocultura evidențiază prezența bacteriilor, cele mai frecvente fiind E. Coli dar și Enterobacter, Klebsiella, Enterococi, Pseudomonas, Acinetobacter și Proteus.

În majoritatea cazurilor, infecțiile uro-genitale se tratează cu antibiotice, dar acestea afectează flora intestinală, stomacul și ficatul sau poate apărea rezistența la antibiotice.

Puteti opta pentru un antibiotic natural - Biomicin urinar capsule moi, formulă din uleiuri esenţiale pure, cu eficiență dovedită de 94% în negativarea germenilor patogeni la examenul de urină, inclusiv a unor tulpini rezistente la antibiotice, fără a produce efecte secundare. Se administrează 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 10-15 zile.

În infecțiile urinare este utilă asocierea unor ceaiuri, care aduc un aport de lichide absolut necesar în aceaste situații. Recomandăm ceaiul Diurosept, special conceput din plante medicinale cu acțiune diuretică, antiseptică urinară și antiinflamatoare, care se poate administra 3-6 căni pe zi. Ajută la diluarea urinei și, astfel, la reducerea concentrației de germeni patogeni din vezica urinară.

Dacă te confrunți cu episoade repetate de cistită sau ai o infecție urinară cronică, alături de Biomicin urinar, capsule moi, administrat 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 15 pe lună, 3 luni consecutiv, asociază și Diurosept cu merişor capsule, câte o capsulă de 3 ori pe zi, și ceai Diurosept, 4-6 căni pe zi, timp de 3 luni.

Diurosept cu merişor capsule este un dezinfectant și antiinflamator urinar natural, eficient în infecții și inflamații urinare, dar și pentru prevenirea recidivelor, fiind sigur pentru administrarea pe termen lung.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri