Remedii naturale din plante medicinale pentru diabetici – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale din plante medicinale pentru diabetici

Remedii Boli Si Afectiuni

În familiile de diabetici, pentru membrii care nu sunt încă diagnosticați, recomandăm în primul rând evitarea stresului, reducerea consumului de carbohidrați și a sedentarismului (mișcarea este și ea foarte importantă).

Natura poate ajuta și în cazul acestei probleme de sănătate care este tot mai frecvent întâlnită din cauza vieții agitate, a alimentelor intens procesate, a consumului în exces de carbohidrați, a lipsei de mișcare.

Astfel putem recomanda persoanelor cu diabet zaharat tip II şi prediabet, remedii naturale din plante medicinale folosite tradițional pentru reducerea glicemiei și minerale din surse naturale care susțin buna funcționare a pancreasului.

Prediabet (cu valori ale glicemiei 100 – 125 mg/dl):

GLICOSTAT M 95/M 96, ceai,  1 cană de 3 ori pe zi.

Diabet zaharat tip II (cu valori ale glicemiei 126-140 mg/dl):

GLICOSTAT M 97, capsule, 1 capsulă de 3 ori pe zi.

GLICOSTAT M 95/M 96, ceai, 1 cană de 3 ori pe zi.

Diabet zaharat tip II (cu valori ale glicemiei 140-180 mg/dl):

capsuleGLICOSTAT FORTE M 108, capsule moi, 1 capsulă de 2-3 ori pe zi.

GLICOSTAT M 95/M 96, ceai, 1 cană de 3 ori pe zi.

Administrarea se face á la long.

Recomandăm respectarea dietei specifice și sub controlul strict al valorilor glicemiei.

Pentru toate persoanele cu prediabet si diabet, CROM SELENIU ZINC capsule, din surse 100% naturale, este de un real ajutor contribuind la reglarea metabolismului și a glicemiei. Cromul favorizează menținerea nivelului normal de glucoză în sânge. Seleniul contribuie la buna funcționare a tiroidei iar zincul ajută metabolizarea corectă a macronutrienților, proteinelor și carbohidraților.

Recomandăm administrarea unei capsule pe zi, cu 15 minute înainte de masă timp de 1 pana la 3 luni. Cura se poate repeta după pauza de 1 lună.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.