×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale care normalizează valorile tensiunii arteriale și colesterolului

Sfaturi Practice

Stimuleaza metabolismul lipidelorVara este anotimpul în care dereglările tensiunii arteriale reprezintă o problema frecvent întâlnită, deoarece temperaturile ridicate constituie unul din factorii declanşatori ai creşterii valorilor tensionale. Zilele caniculare pot creea serioase probleme de sănătate cardiacilor, din cauza riscului declanşării accidentelor vasculare cerebrale şi al agravării insuficienţei cardiace.

În normalizarea valorilor tensiunii arteriale, plantele medicinale acționează prin scăderea frecvenţei cardiace, inducerea vasodilataţiei la nivelul arterelor mari sau la nivelul circulaţiei periferice, efect diuretic și scăderea valorilor colesterolul, cunoscut fiind ca acesta este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare.

Vă recomandăm capsulele TENSIUNE (vâsc, talpa gâștei, saschiu, usturoi și măslin) care eficiența terapeutică confirmată clinic.

Asociat, pentru controlul valorilor colesterolului recomand tinctura Colesterol (frunze de măslin, frunze de anghinare, rostopască, rizomi de ghimbir, usturoi) care se poate administra într-o cană de ceai Tensiune în doza de 20-40 picături de 3 ori pe zi, între mese.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.