facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-10
Vizualizari: 3140
Comentarii: 0
Remedii care taie greața din perioada sarcinii

Grețurile din timpul sarcinii, oricât de neplăcute ar fi, nu trebuie să te alarmeze, ba chiar dimpotrivă. Potrivit studiilor, ele au efect protector asupra fătului și sunt un semn că sarcina decurge bine. De obicei, grețurile debutează în a 6-a săptămână și scad în a 13-a, însă se pot prelungi. Apar dimineața sau seara, după o zi obositoare, sau se declanșează la vreun miros anume, în timpul zilei, fără a exista o regulă în acest sens. Nu există un remediu universal valabil pentru toate femeile, care să ușureze aceste simptome. La fiecare persoană funcționează altceva, important este să descoperi ce îți face ție bine. În sarcină, lista tratamentelor permise, chiar dacă vorbim despre cele naturiste, este destul de restrânsă. Iată ce poți încerca.

tratament din planteGhimbirul este extrem de eficient sub toate formele sale. Această plantă taie greața, îmbunătățește digestia și întărește sistemul imunitar, pentru că e plin de vitamine și minerale. Poți să iei tablete cu pudră de ghimbir, să-l consumi sub formă de ceai sau crud, zdrobit și adăugat în sucuri de fructe. Este un remediu naturist sigur și, consumat cu regularitate, reduce senzația de greață și frecvența vărsăturilor. Ceaiurile de mentă și roiniță au efect antiemetic, dar se recomandă administrarea cu prudență, fără excese. Când simți că ți se face greață, mai poți bea apă rece cu câteva feliuțe de lămâie sau un ceai de mușețel, și el calmant pentru stomacul sensibil. De altfel, deshidratarea este principala cauză a stării de rău, așa că fă-ți un obicei din a bea cel puțin doi litri de lichide în fiecare zi (ceaiuri, supe și sucuri de fructe, apă plată).

Alte soluții țin de schimbarea stilului de viață. Mănâncă puțin și des, alimente ușoare, supe, cereale integrale, cartofi, orez, legume fierte etc. și evită prăjelile, fast-food-ul, mâncărurile cremoase, condimentate în exces. Nu e bine nici să stai cu stomacul gol! Ronțăie biscuiți simpli sau fructe oleaginoase, când simți că ai stomacul gol, pentru că aciditatea din stomac și scăderea glicemiei înrăutățesc greața. Fă exerciții de respirație, odihnește-te mai mult și nu te concentra pe senzația de rău. Gândește-te la altceva, cum ar fi la minunea care crește în burtica ta și la cât de fericiți veți fi de acum încolo.

Recomandarea Fares: Dacă vrei ceva sigur și eficient, încearcă Emetofit comprimate masticabile, special create pentru a combate stările de greață din perioada sarcinii.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri