×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii 100% naturale pentru enterocolită (diaree)

Articole

În vacanțe și călătorii suntem expuși unui mediu total diferit de cel de acasă. Schimbăm dieta, mâncăm fructe nespălate sau, uneori, consumăm accidental alimente alterate, ceea ce poate duce la tulburări ale tranzitului intestinal, respectiv diaree.

Remedii naturale

Tratamentul enterocolitelor pune în primul rând accentul pe corectarea deshidratării. Aceasta se realizeaza prin consumul suficient de lichide – ceaiuri neindulcite și apă plată. Puteți apela la ceaiuri antidiareice, cum este ceaiul ENTEROSTOP. Acesta are în compoziție plante cu efect astringent, antiseptic şi antidiareic care reduc inflamațiile și tractului digestiv, contribuie la reducerea numărului de scaune și calmarea colicilor intestinale asociate.

Dacă vă confruntați cu o formă ușoară de enterocolită (aveți 3-5 scaune diareice/zi), utilizați în asociere cu ceai ENTEROSTOP, capsule ENTEROSTOP. Acestea conţin plante antidiareice (ghindă de stejar, frunze de afin, mentă, coada calului) și cărbune medicinal, care absoarbe gazele intestinale şi substanţele alterate ingerate, combate borborismele, elimină hiperaciditatea, ajută în enterite, colite de fermentaţie şi putrefacţie, diaree şi toxiinfecţii alimentare. În toate aceste cazuri, este necesară o hidratare corectă și un regim alimentar corespunzator, caz în care, simptomele se ameliorează după câteva zile.

Dacă vă confruntați cu o formă mai severă de enterocolită (aveți peste 5 scaune diareice/zi), asociați la capsulele și ceaiul ENTEROSTOP, capsulele moi BIOMICIN – un antimicrobian natural din uleiuri esențiale, eficient în cazul enterocolitelor infecțioase.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.