facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-07-08
Vizualizari: 3738
Comentarii: 0
12 ingrediente vegetale pentru reducerea greutății corporale

A venit vara și cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine! Iată cele mai importante plante medicinale care accelerează metabolismul, îmbunătățesc digestia și vă ajută să ajungeți la silueta perfectă.

Semințele de psyllium sunt bogate în fibre solubile (100 g seminte de psyllium contin 70 g fibre solubile), Acestea ajunse în stomac se comportă asemenea unui burete, care se umflă, generând o senzaţie de plin. Luate cu jumătate de oră înainte de masă, vă vor ajuta să mâncaţi mai puţin, deoarece vă veţi sătura mult mai repade.

 Seminţele de in au un conţinut bogat de mucilagii şi fibre care absorb lichidele din stomac şi se depun pe suprafaţa mucoasei gastro-intestinale creeând senzaţia de saţietate şi reducând absorbţia glucidelor şi lipidelor de la nivel intestinal.

 Garcinia cambodgia prin acidul hidroxicitric reduce pofta de mâncare, creşte oxidarea grăsimilor, îmbunătăţeşte nivelul lipidelor din sânge, reduce greutatea corporală şi modulează o serie de gene de reglare a obezităţii fără a afecta proteinele mitocondriale şi nucleare necesare pentru funcţiile biochimice şi fiziologice normale.

Frunze de senna, cunoscute la noi cu denumirea de siminichie, au o eficientă acţiune laxativă. Ele stimulează mişcările peristaltice restabilind regularitatea scaunelor aspect important la persoanele care iau kilograme în plus datorită unui tranzit intestinal prea lent. Astfel elimină constipația și deșeurile acumulate în colon.

 Tărâţele de grâu sunt o sursă de fibre insolubile (celuloză, hemiceluloză, lignină), care au capacitate mare de absorbţie. Fibrele vegetale din tărâţele de grâu sporesc volumul hranei fără să aducă calorii în plus, astfel crează senzaţia de saţietate şi ajută eliminarea kilogramelor nedorite. Fibrele insolubile sunt recomandate mai ales celor care suferă de constipaţie.

Cafeaua verde a dovedit efecte antiobezitate prin creștereaa termogenezei și reducerea acumulării de grăsimi în ficat. Există, de asemenea, dovezi că anumiţi fenoli din extractul de cafea verde pot modifica absorbția intestinală a glucozei în mai multe moduri. Aceste activități oferă o bază pentru a explica efectele sale asupra reducerii greutății corporale.

 Boabele de cacao prin compușii fenolicii pe care îi conțin au importante proprietăţi antioxidante, de reglare a metabolismului glucozei și reducere a colesterolului din sânge. Aceste efecte, luate împreună, sunt foarte utile într-o dietă echilibrată, destinată menţinerii unei greutăţi corporale optime.

 Fructe de soc sunt recomandate în curele de slabire datorită asocierii efectelor diuretice, diaforetice şi laxative care favorizează eliminarea atât pe cale renală, cât și pe cale intestinală și cutanată a substanţelor reziduale din organism.complex natural

 Scorțișoara ajută la menținerea nivelului normal de glucoză în sânge și a greutății normale; temperează pofta de mâncare.

Ananasul conține bromelaină, o enzimă care reduce pofta de mâncare prin stimularea secreţiei de colecistokinină (responsabilă de suprimarea apetitului). Este sărac în calorii, dar bogat în fibre și proteine, ajută digestia.

Ortosiphonul este o importantă planta diuretică. Stimulează eliminarea pe cale renală a produșilor de metabolism, având un puternic efect detoxifiant și de diminuare a retenției de apă, asociată adesea cu creșterea în greutate. Participă la controlul glicemiei.

Ardeiul iute pe lângă faptul că îmbunătățește digestia, ajută la arderea grăsimilor. Mai multe experimente ştiinţifice au arătat că capsaicina din ardeiul iute are efect asupra greutăţii corporale. S-a constatat, de asemenea, că reduce inflamaţiile și complicațiile induse de obezitate.

Regăsiți aceste plante în complexul natural din plante medicinale Silueta Perfecta - M99, special conceput pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei. Recomandat pentru un program de slăbire cu doar 2 plicuri pe zi.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri