×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Recomandări pentru imunitate optimă

Articole de Specialitate

Deoarece multe persoane nu reușesc să-și întărescă imunitatea doar din alimentație, înainte de sezonul rece este bine să țină câte o cură cu suplimente alimentare.

Imunitate optimă

Iată câteva recomandări specifice pe grupe de vârstă și anumite categorii particulare, pentru a alcătui o cură optimă.

Pentru susținerea imunității la copii cu vârsta între 1 și 3 ani recomandăm o cură de 3 săptămâni cu sirop IMUNITATE și ceai IMUNITATE, care pot fi administrate simultan.

Pentru copii cu vârsta între 3 și 7 ani recomandăm o cură de 3 săptămâni cu comprimate masticabile ECHINACEA ŞI PROPOLIS, asociate cu comprimate masticabile VITAMINA C 200 și ceai IMUNITATE.

Pentru susținerea imunității la copii cu vârsta peste 7 ani recomandăm o cură de 3 săptămâni cu capsule IMUNITATE RESPIRATOR ŞI DIGESTIV, asociate cu comprimate masticabile VITAMINA C 200 și ceai IMUNITATE.

Pentru adulți și copii peste 14 ani recomandăm o cură de 3 săptămâni cu capsule IMUNITATE CU 7 CIUPERCI și VITAMINA C 500 NATURALĂ SOLUBILĂ, asociate cu și ceai IMUNITATE. Cura se poate repeta la nevoie.

Pentru femeile însărcinate și mamele care alăpteză recomandăm cure mai scurte de 14 zile, care se pot repeta la nevoie după o pauză de 2 săptămâni, cu comprimate masticabile ECHINACEA ŞI PROPOLIS, VITAMINA C 500 NATURALĂ SOLUBILĂ și ceai IMUNITATE.

Pentru persoane care urmează tratamente cu antibiotice sau tocmai au încheiat un astfel de tratament recomandăm o cură de 3 săptămâni cu capsule IMUNITATE RESPIRATOR ŞI DIGESTIV, asociate cu VITAMINA C 500 NATURALĂ SOLUBILĂ și ceai IMUNITATE.

Persoanele care au boli autoimune și le sunt contraindicate marea majoritatea a plantelor imunostimulente pot face o cură de 3 săptămâni cu capsule IMUNITATE CU 7 CIUPERCI, care au acțiune imunomodulatoare și VITAMINA C 500 naturală solubilă.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.