facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-10-14
Vizualizari: 1139
Comentarii: 0
Puterea plantelor de partea ta: 3 pachete pentru imunitate, cu un ceai, cadou

Mulți dintre noi răcim în această perioadă din cauza faptului că avem imunitatea scăzută.

Termenul de imunitate derivă din latinul “immunis” şi reprezintă capacitatea naturală a organismului de a se apăra împotriva îmbolnăvirilor.

Iată cei mai importanți factori care înfluențează în mod negativ imunitatea:

1. Stresul diminuează răspunsul imunitar al organismului la agenţi patogeni. Persoanele care sunt în stadiul de epuizare cronică, care nu au timp pentru ele, care nu îşi rezervă momente de plăcere sau timp liber îşi slăbesc organismul.

2. Insomnia slăbeşte rezistenţa organismului. Este una dintre cele mai întâlnite tulburări de sănătate, mai des în cazul                          femeilor. Din cauza privării de somn, corpul nu mai produce celulele necesare sistemului imunitar.

3. Calitatea alimentelor este, de asemenea, un factor important, care afectează rezervele şi rezistenţa organismului. O                         alimentaţie bogată în legume, fructe, lactate şi cereale integrale te va ajuta să îţi întăreşti sistemul imunitar.

4. De asemenea, anumite medicamente afectează imunitatea organismului. Administrarea    repetată de antibiotice,                            antiinflamatoarele sau steroidiene inhibă sistemul imunitar. Consecinţele abuzului de antibiotice sunt distrugerea                                florei intestinale şi scăderea imunităţii.

5. Expunerea îndelungată la substanţe toxice (poluare atmosferică, mediu de lucru toxic, diverşi solvanţi, metale grele)                       este un alt factor care afectează capacitatea corpului de a se detoxifia, regenera şi revitaliza.

6. Consumul mare de zahăr blochează și el răspunsul imunitar.

O persoană a cărei imunitate este scăzută va suferi infecţii frecvente: răceală, sinuzită, infecţii urinare, infecţii vaginale, infecţii ale ochilor, plăgi care se infectează uşor şi refac greu, gingii care sângerează, ciuperci, erupţii ale pielii mai frecvente ca de obicei (precum herpes sau afte).

Plantele medicinale sunt cele mai eficiente remedii naturiste cunoscute care stimulează funcţionarea sistemului imunitar, fiind eficiente în prevenirea infecţiilor şi grăbind recuperarea pacienţilor cu imunitatea scăzută.

Iată 2 plante – aliați de temut ai imunității:

GANODERMA sau REISHI este o ciupercă deosebită, cu origini orientale, folosită de vechii locuitori ai țărilor asiatice pentru suținerea longevității și sănătății. O găsești în capsulele Imunitate cu 7 ciuperci care cresc rezistența organismului.

ECHINACEA este planta medicinală pe care indienii din America de Nord o foloseau pentru tratarea infecțiilor și întărirea sistemului imunitar pe timpul iernii. O poți găsi în capsulele Fares Imunitate cu Echinacea sau Echinacea cu propolis și vitamina C.

Alege unul dinte cele 3 produse si primesti cadou un ceai Imunitate sau Echinacea!

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri