facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-12-20
Vizualizari: 653
Comentarii: 0
Protecție și igienă împotriva virusurilor prin produse naturale

Pentru combaterea virozelor, GAMA BIOSEPT ne vine în ajutor cu produse naturale eficiente destinate terapiei infecțiilor respiratorii și protecției necesare prevenirii contaminarii cu agenți microbieni.

 

În acestă gamă găsiți produse naturale care se recomandă de la primele semne și simptome ale unei infecții virale: Biosept capsule și Biosept Forte capsule moi; dar și un set de produse pentru protecție, cu acțiune dezinfectantă și antiseptică, compus din: Biosept Plus comprimate de supt,  Biosept purificator al aerului și suprafețelor, Biosept gel de mâini, Biosept roll-on nazal, Biosept apă de gură.

Deoarece întotdeauna e mai ușor să previi decât să tratezi, încep prin a prezenta setul de produse pentru protecție față de infecțiile virale.

BIOSEPT PLUS este un produs sub formă de comprimate de supt, cu formulă complexă alcătuită din 3 plante cheie pentru apărarea organismului la care se adaugă  propolisul și 9 uleiuri esenţiale cu acţiune puternică antivirală și dezinfectantă. Este un remediu 100% natural destinat atât dezinfecției cavității bucale, dar și combaterii durerilor de gât.

 

  • BIOSEPT purificator, spray este un dezinfectant şi igienizant al suprafeţelor ce combină efectul antiviral și antimicrobian al alcoolului 70% cu cel al uleiurilor esențiale de lămâie, tea tree, lavandă, bergamot și cuișoare. Nu conține parfum sau coloranți.

 

  • BIOSEPT gel natural pentru dezinfectarea mâinilor este pe bază de uleiuri esențiale, aloe vera și glicerină; catifelează pielea, nu necesită clătire. Este soluția alternativă la spălatul clasic al mâinilor.

 

  • BIOSEPT NAZAL roll-on conține 10 uleiuri esentiale pure care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene (uleiuri esențiale de: mentă, eucalipt, lavandă, tea tree, lămâie, anason stelat, lemongras, cuișoare, cimbru, rozmarin). Sunt uleiuri cu proprietăți antivirale, antibacteriene demonstrate, astfel încât combinația lor în proporții optime oferă efectul antiviral și dezinfectant necesar. Poate fi aplicat și pe mască.

 

  • BIOSEPT apă de gură, este o soluție recomandată pentru igiena zilnică a cavității bucale în totalitatea ei, purificând și respiraţia. Oferă protecția necesară prevenirii și contaminării cu germeni patogeni.

 

Puteți utiliza aceste produse, acasă sau la birou, de câte ori aveți nevoie. Dacă totuși apar primele semne de infecție respiratorie - febră, astenie, dureri musculare, dureri articulare, tuse seacă, dureri de cap, recomandăm ca tratament de bază cu antivirale naturale,  BIOSEPT FORTE A22, capsule moi asociat cu BIOSEPT A5, capsule, timp de minim 8 zile, după următoarea schemă:

 

benefic in infectii si inflamatii respiratorii

BIOSEPT FORTE A22, capsule moi

Ziua 1: 1 capsulă de 6 ori pe zi

Ziua 2: 1 capsulă de 5 ori pe zi

Ziua 3: 1 capsulă de 4 ori pe zi

Ziua 4-8: 1 capsulă de 3 ori pe zi

 

BIOSEPT A5, capsule

Ziua 1-3: 2 capsule de 3 ori pe zi

Ziua 4-8: 1 capsulă de 3 ori pe zi

 

Administrarea acestei combinații din prima zi de boală reduce intensitatea simptomelor și stopează progresia virusurilor spre căile respiratorii inferioare, limitând evoluția infecției la căile respiratorii superioare.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri