facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-10-06
Vizualizari: 11041
Comentarii: 0
Protecţie naturală pentru stomac

Fumatul excesiv, stresul, consumul de alcool , administrarea anumitor medicamente (antiinflamatoare, antibiotice, antialgice) produc iritaţii ale mucoasei gastrice care pot evolua până la gastrită sau chiar ulcer gastric.

Va oferim o modalitate complet naturală de protecţie pentru stomac în astfel de situaţii – Stomac Sănătos- un remediu din plante medicinale, sub formă de capsule, care a fost utilizat de peste 10 ani de către profesorul doctor Pavel Chirilă, cu rezultate foarte bune. A fost iniţial aplicat bolnavilor cu gastrită şi ulcer gastro-duodenal care nu răspundeau medicaţiei de sinteză, apoi a fost recomandat şi persoanelor care luau medicaţie antiinflamatoare şi aveau nevoie de un protector gastric.

Produsul conţine flori de gălbenele, iarba tâlharului-plantă cunoscută în tradiţia populară românească din zona Moldovei, frunze de pătlagină şi rizomi de obligeană. Efectele sale apar într-un timp relativ scurt (4 săptămâni) şi sunt comparabile cu cele ale medicaţiei alopate de ultimă generaţie, aşa cum a evidenţiat studul clinic observaţional efectuat. Durerea dispare complet în 2-3 zile la pacienţii cu gastrită şi în 7 zile la cei cu ulcer. Preparatul nu determină apariţia de reacţii adverse, fiind foarte bine tolerat.

Se poate asocia în terapie cu ceaiului Gastric-D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reţeta farm. Farago)-D42.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri