×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Protecţie naturală pentru stomac

Tendințe

Fumatul excesiv, stresul, consumul de alcool , administrarea anumitor medicamente (antiinflamatoare, antibiotice, antialgice) produc iritaţii ale mucoasei gastrice care pot evolua până la gastrită sau chiar ulcer gastric.

Va oferim o modalitate complet naturală de protecţie pentru stomac în astfel de situaţii – Stomac Sănătos– un remediu din plante medicinale, sub formă de capsule, care a fost utilizat de peste 10 ani de către profesorul doctor Pavel Chirilă, cu rezultate foarte bune. A fost iniţial aplicat bolnavilor cu gastrită şi ulcer gastro-duodenal care nu răspundeau medicaţiei de sinteză, apoi a fost recomandat şi persoanelor care luau medicaţie antiinflamatoare şi aveau nevoie de un protector gastric.

Produsul conţine flori de gălbenele, iarba tâlharului-plantă cunoscută în tradiţia populară românească din zona Moldovei, frunze de pătlagină şi rizomi de obligeană. Efectele sale apar într-un timp relativ scurt (4 săptămâni) şi sunt comparabile cu cele ale medicaţiei alopate de ultimă generaţie, aşa cum a evidenţiat studul clinic observaţional efectuat. Durerea dispare complet în 2-3 zile la pacienţii cu gastrită şi în 7 zile la cei cu ulcer. Preparatul nu determină apariţia de reacţii adverse, fiind foarte bine tolerat.

Se poate asocia în terapie cu ceaiului Gastric-D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reţeta farm. Farago)-D42.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.