facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

PROTECȚIE NATURALĂ A MUCOASEI GASTRICE

Echipa medicală Fares este alături de tine cu remedii eficiente și de încredere și te ajută cu sfaturi utile pentru ca tu să găsești cele mai potrivite soluții naturale, în funcție de afecțiunile tale.

STOMAC SĂNĂTOS capsule este un produs 100% natural din pulberi de plante medicinale, cu efect protector al mucoasei gastrice.

TRATAMENT NATURAL PENTRU GASTRITĂ ȘI ULCER GASTRO-DUODENAL

PROTECȚIE GASTRICĂ (când urmezi tratamente cu medicamente care irită stomacul)

Gastric, D62, ceai la pungă

Gastric D40 sau D62, ceai

3 căni pe zi. Se asociază pe întreaga perioadă a administrării medicației.

Vezi produsele

GASTRITĂ ȘI ULCER

GASTRITĂ ȘI UCER CU HELICOBACTER PYLORI POZITIV

Stomac sănătos, D49, 63 capsule

Stomac sănătos, D49, 63 capsule

1 capsulă de 3 ori pe zi, 6 săptămâni

Vezi produsul

Helicostop, D91, 63 capsule

Helicostop, D91, 63 capsule

2 capsule de 2 ori pe zi, 4 săptămâni

Vezi produsul

Gastric, D62, ceai la pungă

Gastric D40 sau D62, ceai

3 căni pe zi, 6 săptămâni

Vezi produsele

Gastrita este o afecțiune a stomacului destul de frecventă care afectează atât tinerii, cât și adulții, se caracterizează prin inflamația mucoasei stomacului, iar dacă nu se acționează la timp, poate genera apariția ulcerului.
Ulcerul este o afecțiune sub forma unei leziuni care apare la nivelul mucoasei gastrice sau duodenale, în urma acțiunii unor factori iritanți asupra mucoasei, cum ar fi: fumul de țigară, alcoolul, infecția cu Helicobacter Pylori si chiar unele medicamente.

Plante care te ajută dacă te confrunți cu gastrită sau ulcer gastro-duodenal

Iarba tâlharului

Gălbenele

Pătlagină

Sunătoare

Isop

Lemn dulce

 

Iarba tâlharului este o plantă medicinală utilizată traditional la noi în țară mai mult în zona Moldovei, de unde a și fost și culeasă de dl. Prof. Pavel Chirilă, cu mult timp în urmă. Dânsul povestește că a aflat de această plantă de la o femeie care s‑a vindecat de o rană la mână. Femeia mergând într‑o drumeţie în pădurile Neamţului a căzut şi s-a lovit la mână. Un om din partea locului a învăţat‑o să‑şi pună pe rană o plantă de leac numită iarba tâlharului. Ea a legat planta peste rană şi când s‑a dezlegat după două zile, a constatat cu surprindere că rana era complet închisă şi cu frunza de iarba tâlharului prinsă în buzele plăgii. De atunci de dl. Prof. Pavel Chirilă folosește cu succes această plantă pentru cicatrizarea diferitelor leziuni, atât intern, cât şi extern. A inclus-o în rețeta fitopreparatului STOMAC SĂNĂTOS alături de flori de gălbenele, frunze de pătlagină, sunătoare, isop și rădăcină de lemn dulce, plante cu foarte bune proprietăţi cicatrizante, antiinflamatoare, emoliente și protectoare gastrice.

Florile de gălbenele sunt unele dintre cele mai eficiente plante medicinale folosite pentru cicatrizarea leziunilor pielii sau mucoaselor, ajutând refacerea din profunzime a ţesuturilor. Conţin substanțe active cu acțiune antiinflamatoare, emolientă, cicatrizantă, care ajută la protejarea și refacerea mucoasei gastrice iritate, reduc senzaţia de arsură şi durerile de stomac.

De ce să alegi produsele noastre pentru stomac?
Cât de eficiente sunt?
Cum și de ce să asociezi produsele?
  • STOMAC SĂNĂTOS capsule este un produs 100% natural ce protejează mucoasa gastrică prin mucilagiile care formează un strat coloidal pe mucoase. Are efect antiinflamator, cicatrizant si antihemoragic; stimulează cicatrizarea leziunilor gastro-duodenale, fără să reducă secreția acidă gastrică implicată în digestia nutrienților.
  • Protejează stomacul de medicația iritantă gastric (antibiotice, antiinflamatoare, anticoagulante, antiagregante plachetare).
  • Eficient și în gastrită, ulcer gastro-duodenal.
  • Testarea clinică a evidențiat endoscopic efectul cicatrizant la nivelul mucoasei gastrice, comparabil cu al medicației alopate (inhibitori ai pompei de protoni).
  • Se poate recomanda în sarcina si alăptare
  • Sigur, fără efecte adverse inclusiv la administrarea repetată.
  • Eficiență confirmată de peste 10 ani de utilizare.Pentru protecţia stomacului tău, în cazul în care iei medicamente iritante gastric (antibiotice, antiinflamatoare, anticoagulante, antiagregante plachetare), asociază pe întreaga perioadă a administrării acestora STOMAC SĂNĂTOS D49, câte o capsulă de 3 ori pe zi și ceai GASTRIC – D40/D62, 3 căni pe zi.

Dacă suferi de gastrită sau ai ulcer gastroduodenal fără Helicobacter pylori pozitiv, recomandăm STOMAC SĂNĂTOS D49, 2 capsule de 3 ori pe zi, în primele 3 săptămâni (dacă ai ulcer), apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de încă 3 săptămâni. Pe tot parcursul curei poţi asocia Ceaiul U – pentru stomac D42, 3 căni pe zi, 6 săptămâni.

Dacă ai gastrită sau ulcer gastroduodenal și la analize s-a detectat prezența infecției cu Helicobacter pylori recomand administrarea simultană a produsului natural HELICOSTOP D91, 2 capsule de 2 ori pe zi, 4 săptămâni, împreună cu STOMAC SĂNĂTOS D49, 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mese, timp de 6 săptămâni.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri