facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-12-18
Vizualizari: 720
Comentarii: 0
Protecție gastrică cu ajutorul plantelor

Mucoasa gastrică este, adesea, afectată de alimentația nesănătoasă pe care ne-o administrăm în grabă, la serviciu sau acasă, sub imperiul stresului și al agitației cotidiene. De câte ori nu comandăm o pizza sau un sandwich „cu de toate” pentru că nu avem vreme să ne preparăm singuri ceva de mâncare? Din păcate, alimentația industrială, de tip fast-food, nu numai că este plină de E-uri, aditivi alimentari, dar poate provoca dezechilibre grave la nivel gastro-intestinal, cu repercusiuni serioase asupra sistemului imunitar. Iar atunci când dorim să reparăm stricăciunile făcute, este bine să recurgem la soluții naturale, sănătoase și lipsite de efecte adverse.

Capsulele Stomac Sănătos contribuie la protecţia mucoasei gastrice și ajută la eliminarea disconfortului digestiv. Acestea conțin flori de gălbenele, frunze de pătlagină, iarba-tâlharului, sunătoare, isop și rădăcină de lemn-dulce.

Florile de gălbenele și pătlagina sunt excelente remedii pentru leziunile pielii sau mucoasei. Ele sunt antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante și ajută la refacerea mucoasei gastrice, diminuând senzaţia de arsură şi durerile de stomac.

Iarba-tâlharului și sunătoarea au rol cicatrizant și ajută la vindecarea inflamaţiilor, mai ales la nivelul mucoaselor, însoţite sau nu de ulceraţii.

Capsulele Stomac Sănătos sunt recomandate, de asemenea, pentru tratarea ulcerului gastric şi duodenal, dar și a gastritelor erozive. Copii între 6-14 ani vor lua o capsulă de 2-3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. La rândul lor, adulţii vor lua câte o capsulă de 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. În cazul unei suferinte de tip ulcer gastro-duodenal se vor lua câte două capsule de 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. Durata unei cure complete este de 4-6 săptămâni.

Dar cel mai important este să înțelegem că hrana reprezintă energie și că o simplă salată pe care o prepari singur, cu ce-ți place, reprezintă cel mai sănătos aliment posibil.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri