facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-01-13
Vizualizari: 35
Comentarii: 0
Produse naturale Fares pentru tratamentul dislipidemiei

Valorile crescute ale colesterolului şi trigliceridelor sunt tratate cu medicamente de sinteză o perioadă foarte lungă de timp – în cele mai multe cazuri recomandarea fiind “ toată viaţa “de la momentul diagnosticării –

Medicamentele de sinteză au frecvent efecte secundare şi se impune în aceste situaţii întreruperea tratamentului.

Echipa de cercetare Fares a realizat două formule de produse naturale, eficiente, care permit un tratament pentru o perioadă mai lungă de timp, anume Colesterol 1 şi Colesterol 2.

Substanţele bioactive din plantele medicinale care se găsesc în aceste formule reglează metabolismul lipidelor- adică grăsimilor – şi nu au efecte secundare, ameliorând în acelaşi timp starea generală şi crescând calitatea vieţii.

Aceste reţete reprezintă conceptul Fares de a realiza produse naturale pentru tratamentul afecţiunilor cronice, care este necesar o perioadă mai lungă de timp, aşa încât să se completeze, consolidându-se efectul primei etape terapeutice.

Colesterol 1 şi Colesterol 2 permit individualizarea tratamentului, având în vedere şi alte afecţiuni pe care le au pacienţii, starea clinică de la momentul consultaţiei şi recomandării lor, asocierea cu alte medicamente de sinteză sau naturale – situaţii întâlnite foarte frecvent.

Colesterol 1 conţine frunze de măslin, de mesteacăn şi de anghinare, păpădie şi rostopască.

Frunzele de mesteacăn sunt bogate în flavonozide, ulei volatil, derivaţi triterpenici, ceea ce conferă calitatea de a stimula diureza, reglând şi tensiunea arterială şi de a acţiona ca antiinflamatoare.

Păpădia conţine vitaminele C, D, B1, inulină, colină, acţionând în reglarea metabolismului colesterolului la nivelul fcapsule naturaleicatului şi a secreţiei şi eliminării bilei din ficat în vezicula biliară şi din aceasta în intestin, stimulează diureza şi este uşor laxativă.

Rostopasca este antispastică, vasodilatatoare, fiind de folos şi pacienţilor hipertensivi şi celor cu cardiopatie ischemică, dar care au şi valori crescute ale colesterolului.

Anghinarea reglează funcţia biliară, împidicând formarea calculilor.

Colesterol 1 este un produs din plante medicinale cu acţiune complexă asupra reacţiilor biochimice de la nivelul ficatului şi veziculei biliare, cu efect hipocolesterolemiant şi hepatoprotector.

Acţiuna acetuia este consolidată prin continuarea tratamentului cu Colesterol 2.

Se regăsesc în această reţetă frunzele de anghinare şi de măslin, alături de turmeric şi frunze de armurariu.

Efectul hepatoprotector şi antitumoral al armurariului şi turmericului, recomandă Colesterol 2 în mod special pacienţilor ci afecţiuni hepatice cronice.

Cele două produse însă sunt mult mai eficiente dacă sunt recomandate într-o schemă de tratament în care ordinea administrării este stabilită în funcţie de fiecare caz în parte.

Fiecare se administrează în cure de câte 3 luni, 3 capsule pe zi, după mese.

În cazul în care nu există o indicaţie specială privind ordinea administrării lor, se poate începe tratamentul cu oricare dintre ele, 3 luni, după care se continuă cu celălalt produs tot 3 luni.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri