Vitamina A naturala, F161, capsule

 
vitamina-a-naturala

19.23 lei In stoc

Acest produs este acum mai ieftin deoarece face parte din categoria produselor care beneficiaza de un TVA de 9%.

Vitamina A naturala, F161, capsule
75 votes, 4.49 avg. rating (89% score)
VITAMINA A NATURALĂ – F161 30 capsule a 490 mg O capsulă conţine 781 µg Vitamina A, asigurând 97,6% din valoarea nutriţională de referinţă Menţine sănătatea ochilor Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar   INGREDIENTE/CAPSULĂ: -extract uscat de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. […] Citeste mai departe 
Scoate un produs Adauga un produs
Adaugă produsul în coș
Înapoi la produse 0 produse în coș

Descrierea Produsului

 

VITAMINA A NATURALĂ – F161

30 capsule a 490 mg

O capsulă conţine 781 µg Vitamina A, asigurând 97,6% din valoarea nutriţională de referinţă

Menţine sănătatea ochilor

Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar

 

INGREDIENTE/CAPSULĂ:

-extract uscat de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. 0,21% vitamina A 147 mg

-extract uscat de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 0,6% vitamina A 98 mg

-morcov (Dauci radix)

-afine (Myrtilli fructus)

-extract uscat de afine (Myrtilli fructus) standardizat în min. 0,20% vitamina A

-extract uscat de urzică (Urticae herba) standardizat în min. 1,16% vitamina A.

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Produsul conţine un complex de carotenoide vegetale: beta-caroten, luteină, zeaxantină, helenină, patuletină, licopen. Carotenoidele sunt un grup de pigmenţi de culoare roşie, portocalie şi galbenă ce se găsesc în principal în legume şi fructe sub formă de provitamina A (din ele se sintetizează vitamina A). Carotenoidele de culoare galbenă şi portocalie sunt cunoscute sub numele de caroten iar cele de culoare roşie sub numele de licopen.

Vitamina A are un rol important în formarea pigmenţilor retinei. Măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte, îmbunătăţeşte vederea. Ajută procesul de creştere şi consolidare a oaselor. Este, de asemenea, importantă pentru sistemul imunitar, reglează sinteza limfocitelor şi a producerii de anticorpi. Menţine sănătatea pielii, părului, dinţilor şi gingiilor. Contribuie la înlăturarea petelor pigmentare determinate de vârstă.

Morcovii reprezintă o remarcabilă sursă de beta-caroten, vitamina B, C, D, E, potasiu, acid folic, magneziu, calciu şi fibre. Alături de efectele pe care morcovii le prezintă asupra pielii (înlatură ridurile, apără pielea împotriva arsurilor solare, stimulează secreţia de elastină menţinându-i tonusul), aceştia prezintă un valoros rol antioxidant. Beta-carotenul este pigmentul care dă culoarea portocalie a morcovilor. Corpul omenesc foloseşte beta-carotenul pentru a-l transforma în vitamina A în funcţie de necesităţi.

Afinele conţin cantităţi mari de carotenoizi (beta caroten şi luteină), care protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi.

Fructele de Goji susţin sănătatea organis-mului, întăresc sistemul imunitar, reduc procesele de îmbătrânire, sunt un tonifiant general al corpului uman. Au în compoziţia lor cantităţi mari de beta-caroten și zeaxantină (carotenoid înrudit cu vitamina A), într-o formă foarte uşor de asimilat de către organism, contribuind la îmbunătăţirea vederii.

Crăiţele conţin carotenoide (helenina şi patuletina) înrudite cu vitamina A. Helenina creşte viteza şi capacitatea de adaptare a ochiului la întuneric, intervine în formarea pigmenţilor fotosensibili retinieni, patuletina scade permeabilitatea capilară, reglează tensiunea intraoculară şi combate oboseala ochilor. Sunt indicate persoanelor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei.

Urzica conţine în frunze vitamina A, C, E şi carotenoide: beta-caroten, xantofila, licopen, violaxantina, cu acţiune de regenerare a pielii şi mucoaselor şi rol antioxidant.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

-îmbunătăţirea aportului de vitamina A

-contribuie la menţinerea unei vederi diurne şi nocturne normale, creşte capacitatea de adaptare a ochiului la lumină şi întuneric,

-indicată persoanelor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei

-antioxidant – protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi

-creşte capacitatea de apărare a organismului (imunostimulent)

-regenarator şi protector al pielii şi mucoaselor, ajută la menţinerea sănătăţii pielii, părului, dinţilor şi gingiilor.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredi-entele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 capsulă pe zi, imediat după masă.

Se fac cure de o lună. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

O capsulă conţine 781 µg Vitamina A, asigurând 97,6% din valoarea nutriţională de referinţă.

ASOCIERI RECOMANDATE:

Pentru sănătatea ochilor produsul se poate asocia cu capsule Antioxidant+Antiaging-M117 sau capsule Goji cu afine şi cătină-F167.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:

Recomandăm un regim alimentar bogat în antioxidanţi şi carotenoide – grup de pigmenţi de culoare roşie, portocalie şi galbenă ce se găsesc în principal în legume şi fructe sub formă de provitamina A (din ele se sintetizeaza vitamina A). Consumaţi morcovi, tomate, ardei, dovleac, sfeclă roşie, pepene galben, afine, coacăze, căpşuni, zmeură, mure, struguri, piersici, caise, cătină, cereale integrale, ciuperci.

Deasemenea consumaţi alimente bogate în Vitamina A, care se găseşte sub formă de retinol în gălbenuşul de ou, unt, lapte, brânză, smântână, ulei de floarea soarelui, porumb, măsline, palmier, seminţe şi oleaginoase neprăjite (nuci, alune, migdale, fistic, castane).

Reduceţi consumul de alimente rafinate care sărăcesc organismul de vitamine, alimente procesate şi conservate, zahăr alb (se înlocuieşte cu miere, zahăr brun), îndulcitori artificiali, băuturi carbogazoase, alcoolul, fumatul, cafeaua. Evitaţi cititul la lumină slabă, culcatul la ore târzii din noapte.

Comentarii

  • Mirela spune:

    Daca am inteles eu bine din modul de administrare:1 capsulă pe zi ,adica una singura nu 1 capsulă de 3 ori pe zi ???
    Va multumesc.

Păreri

Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!