Vedere bună – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Vedere bună

Beneficii
  • Crește acuitatea vizuala pe timp de noapte
  • Conține doza optimă de luteină și zeaxantină
  • Surse naturale de vitaminele A, D și Zinc
  • Recomandat persoanelor care lucrează mult la calculator, care suprasolicită ochii sau care conduc noaptea
 

Arii de acțiune: Ochi obosiți

PREZENTARE: 30 capsule
DISPONIBILITATE: În stoc
Pret: 6.17 $
Cantitate Scoate un produs buc Adauga un produs
Adaugă în coș

Acest produs este acum mai ieftin deoarece face parte din categoria produselor care beneficiaza de un TVA de 9%.

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Mod Administrare
Descriere

Conține ingrediente naturale în doze optime pentru creșterea capacității de adaptare a ochiului la lumina și întuneric

Protejează retina de radicalii liberi și de efectul nociv al radiațiilor (UV, televizor, monitor)

Silurul și crăițele susțin sănătatea ochilor și funcția vizuală

2 capsule pe zi asigură:

Vitamina A         852 μg       106% VNR
Vitamina D3          11 μg       220% VNR
Zinc                        9,2 mg       92% VNR

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 16,8 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient

Ingrediente

-drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogăţită în min. 50 mg/g zinc 92 mg -silur (Euphrasiae herba) 69 mg -extract uscat din flori de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. 20% luteină şi min. 2,5% zeaxantină 55,2 mg -extract uscat din fructe de goji (Lycii fructus) standardizat în min. 50% polizaharide 46 mg -extract uscat din rădăcină de turmeric (Curcumae longae rhizoma) standardizat în min. 95% curcuminoide 46 mg -extract uscat de struguri (Vitis viniferae fructus) standardizat în min. 5% resveratrol 46 mg -extract uscat din portocale amare (Aurantii fructus) standardizat în min. 45% bioflavonoide 46 mg -extract uscat de urzică (Urticae herba) standardizat în min. 1,16% vitamina A 36,8 mg -germeni de hrişcă (Fagopyri esculenti semen) standardizaţi în vitamina D3 (250 μg/g) 23 mg.   2 capsule pe zi asigură:

Vitamina A852 µg106% VNR
Vitamina D311 µg220% VNR
Zinc9,2 mg92% VNR
*VNR = Valoarea Nutrițională de Referinţă, conform Regulament 1169/2011.   Drojdia de bere îmbogăţită cu zinc aduce necesarul zilnic din acest element. Este deja bine cunoscut faptul că zincul are un rol cheie într-un număr mare de procese biologice. Intră în compoziţia a peste 200 de enzime printre care şi SOD (superoxid dismutaza), enzimă cu rol antioxidant, contribuind astfel la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A şi la menţinerea vederii normale. În fitoterapie se folosesc şi se recomandă folosirea formelor uscate, selecţionate, ale speciei Saccharomyces cerevisiae. Formele umede (vii) nu sunt recomandate pentru cură (sau ca supliment în alimentaţie), deoarece produc fenomene fermentative. Silurul îl găsim pentru prima dată în literatura medicală din Evul Mediu, unde este descris în detaliu, în special în cărţile din secolul al XVI-lea. O descriere foarte detaliată a proprietăților și efectelor o găsim în "Farmacia germană reformată" a lui Ryffius (Strasbourg 1573). Silurul a fost din nou recomandat într-o broşură publicată de Kranichfeld în 1857, în special pentru ochi. Crăiţele, plante ale căror flori sunt uneori folosite în băuturi reconfortante, native în America şi naturalizate apoi în Lumea Veche prin secolul al XVI-lea, conţin carotenoide (luteina şi zeaxantina) înrudite cu vitamina A. Crăiţele contribuie la susţinerea acuităţii vizuale (mai ales la persoanele care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei). Fructele de Goji conţin o cantitate remarcabilă de substanţe cu rol antioxidant, alături de un complex de aminoacizi esenţiali, minerale şi vitamine, valoroase pentru sănătate şi tonifierea generală a organismului. Au în compoziţia lor cantităţi mari de beta-caroten (~ 8 mg/100g) şi zeaxantină (carotenoid înrudit cu vitamina A), într-o formă foarte uşor de asimilat de către organism. Turmericul, plantă extensiv cultivată în prezent, are o istorie foarte îndelungată de utilizare medicinală, aceasta datând aproape cu 4000 de ani în urmă în cultura Vedică Indiană. Turmericul are, printre altele, proprietăţi antioxidante semnificative, iar medicina modernă a început să recunoască importanţa sa, după cum putem constata din peste 3000 de articole şi publicaţii care îl pomenesc şi care au apărut în ultimii 25 de ani. Strugurii au fost folosiţi timp de mii de ani datorită beneficiilor lor nutriţionale şi medicale. Ei sunt bogaţi în zaharuri, flavonoide, antocianine şi protococianine, acizi organici, tanin, săruri minerale şi vitamine. Coaja fructelor, în special de la cele roşii şi negre este bogată în resveratrol. Studiile au arătat că resveratrolul este un antioxidant natural. Urzica este cunoscută din vechime, despre întrebuinţările ei vorbind în mod detaliat Dioscorides şi Plinius. Paracelsus şi Hippocrate îi menţionau şi ei beneficii în sănătate, iar cărţile medicinale din secolul al XVI-lea afirmă ceea ce spunea Dioscorides. Deja la începutul secolului trecut, în medicina ştiinţifică românească se cunoştea faptul că urzicile conţin, printre altele, săruri de fier, de magneziu, de mangan, calciu, potasiu şi vitamina A care contribuie la menţinerea vederii normale. Portocala amară, cunoscută în special pentru rolul său alimentar, este din ce în ce mai utilizată în suplimentele alimentare pentru beneficiile sale fiziologie. Fructul conţine, pe lângă altele, diferite flavonoide, printre care hesperidina, quercetina, rutina şi naringina, compuşi care se regăsesc, în general, din abundenţă în fructele citrice şi sunt considerate o importantă clasă de antioxidanţi. Germenii de hrişcă au un conţinut important de nutrienţi, rutin (tonic venos), alte bioflavonoide şi lecitină. Germenii de hrişcă folosiţi în acest produs sunt cultivaţi într-un mediu controlat îmbogăţit cu vitamina D3, astfel încât ei o absorb atingând concentraţii semnificative din această vitamină.    

Mod administrare
Copii 6 – 14 ani: 1 capsulă pe zi, înainte de masă. Copii de peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, înainte de masă. Durata curei: 1 – 2 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună sau la nevoie. ASOCIERI RECOMANDATE: Acest produs se poate asocia cu capsule Vitamina A din surse naturale – F161, capsule Crom, Seleniu, Zinc – F176. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu  medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Asocieri recomandate