Tonic, astenie, oboseală, F162, ceai la pungă – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Tonic, astenie, oboseală, F162, ceai la pungă

Beneficii
  • revigorant;
  • util în stări de diminuare a vitalităţii organismului.

Arii de acțiune: Oboseală

PREZENTARE: 50 g
DISPONIBILITATE: În stoc
Pret: 1.86 $
Cantitate Scoate un produs buc Adauga un produs
Adaugă în coș

Acest produs este acum mai ieftin deoarece face parte din categoria produselor care beneficiaza de un TVA de 9%.

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Mod Administrare
Descriere

Reţetă culeasă din folclorul românesc de dr. Pavel Chirilă, Centrul Clinic „Naturalia”.

Util în stări de diminuare a vitalității organismului.

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 50 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient

Ingrediente
Dă click pe denumirea plantei și află mai multe informații despre ea.

Mesteacăn | Stejar

Muguri foliari de stejar (Querci gemmae foliiferae) 40%, muguri foliari de mesteacăn (Betulae gemmae foliiferae) 40%, muguri foliari de alun (Coryli gemmae foliiferae) 20%.

Mod administrare
Se beau 2-3 căni pe parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 18.00. Durata curei: 1-2 luni. Preparare: Peste o linguriţă amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Atenționări: Nu este indicat în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Sarcina si alaptare: În perioada de sarcină şi alăptare se pot bea 1-2 căni cu ceai pe parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 18.00. Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. Asocieri recomandate: Acest ceai se poate asocia cu capsule B complex, vitamine naturale F172, capsule Magneziu cu B6 natural F178 sau pulbere cu colagen hidrolizat Arom-Tonus-F190. Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: Dacă vă confruntaţi cu stări de oboseală cronică urmăriţi să introduceţi în meniul zilnic alimente tonice bogate în vitamine şi minerale cum sunt: produsele apicole (polen, miere, păstură), laptele proaspăt, algele, germenii, seminţele de floarea-soarelui, migdalele, alunele şi nucile. Pentru tonifierea organismului vă recomandăm cure de sucuri naturale din morcovi, ţelină, sfeclă roşie, mere, portocale, grapefruit, lămâi. Faceţi băi calde şi şedinţe de masaj la care să folosiţi uleiuri esenţiale de rozmarin, pin, portocale, melissa.

Asocieri recomandate