- Descriere
- Ingrediente
- Mod Administrare
- Prospect
Susţine sănătatea aparatului respirator.
Pătlagina „este creditată cu un efect deosebit de puternic asupra membranelor mucoase ale plămânilor, tractului urinar, stomacului şi intestinelor.”
Madaus, Lehrbuch der Biologischen Heilmittel, 1938
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Frunzele speciilor Plantago lanceolata L., P. media L., P. major L., fam. Plantaginaceae, care conţin mucilagii, taninuri, pectine, iridoide, alantoină, vitamina K.
Se beau 3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi nevoie în continuare de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.
Atenţionări: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
