×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Măceșe, fructe, F183, ceai la pungă

Beneficii

Recomandări: avitaminoză, răceală și gripă, oboseală, convalescență.

PREZENTARE: 50 g
DISPONIBILITATE: În stoc
Pret: 8.26 lei
Cantitate Scoate un produs buc Adauga un produs
Adaugă în coș

Acest produs este acum mai ieftin deoarece face parte din categoria produselor care beneficiaza de un TVA de 9%.

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Mod Administrare
  • Prospect
Descriere

Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar.

Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialiştii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanică. Iar la noi, bogăţia în vitamine a fructelor sale a primit recunoaşterea lumii medicale ştiinţifice la începutul secolului XX. Astăzi, avem oricând la îndemână un ceai care înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză. Şi care, chiar la o lungă întrebuinţare, nu produce iritare  rinichilor.

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 50 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient

Ingrediente
Dă click pe denumirea plantei și află mai multe informații despre ea.

Măceşe

Fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.

Mod Administrare

Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.

A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.

Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară.

Atenţionări: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.

Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.

Prospect
Iustin Popescu
Toată viata am fost cel mai bolnăvicios copil, fiind într-o stare de semi-raceala de toamna pana primăvara. Asta pana în facultate când, la indemnul fratelui mai mare, am început sa consum câte o cana de ceai de măceșe în fiecare zi. Ei bine, pe timpul acestei cure, am observat ca eram perfect sănătos, asa ca am continuat. Imediat cum ma opream, ma lua câte o răceală, chiar am testat de câteva ori asta. Am continuat sa beau cana de ceai timp de 1 an, apoi mai rar în următorul an, dar după acea perioada, 10 ani nu am mai avut nimic, toate răcelile treceau de dimineață până seara, iar gripele/virozele în maxim 2 zile. Acum ca au mai trecut anii, m-am reapucat de acest obicei super sănătos. DAR ATENȚIE!!! Ceaiul de măceșe este ft pretențios la preparare! Niciodată nu se va pune ceaiul în apa clocotita! Apa trebuie sa fie la maxim 60-70 grade, cam atunci când fiind la fiert, încep sa apară bulele pe marginea vasului. Dacă se pune la o temperatura mai mare, vitamina C se distruge. Dacă după prepararea lui ceaiul nu este un pic acrișor, atunci ceva nu a fost ok cu temperatura apei. Eu prefer sa îl fac seara pentru dimineață, și dimineața pentru seara, cu cât stau mai mult fructele în apa, cu atât mai potent. Va mulțumesc Fares!

Asocieri recomandate