Glicostat Forte, M108, capsule – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Glicostat Forte, M108, capsule

Beneficii
  • Recomandat persoanelor cu diabet zaharat tip II şi prediabet
  • Eficiența dovedită ca unic tratament pentru reducerea glicemiei
  • Plante medicinale de calitate superioară ce asigură efect cu 2 cps pe zi
  • Sigur pentru administrarea pe termen lung

 

 

 

PREZENTARE:
DISPONIBILITATE: În stoc
Pret: 7.81 $
Cantitate Scoate un produs buc Adauga un produs
Adaugă în coș

  • Descriere
  • Ingrediente
  • Mod Administrare
Descriere

Formulă complexă din 8 plante medicinale folosite tradiţional pentru reducerea glicemiei (diabet).

Glicostat Forte acționează prin:

-reducerea glicemiei

-stimularea producţiei de insulină

-reducerea rezistenţei  la insulină (scade hemoglobina glicată)

-inhibarea enzimelor care transformă alte zaharuri în glucoză

-scăderea absorbţiei glucidelor introduse prin alimentaţie

-prevenirea complicaţiilor vasculare şi neurologice ale diabetului  datorită efectelor antioxidante, hipocolesterolemiante şi hipolipemiante.

Eficient ca unic tratament. Repectând modul de administrare recomandat după 8 săptămâni de tratament s-a obținut:

-scăderea valorilor hemoglobinei glicate la 85% dintre pacienți, din care la 70% valorile s-au normalizat

-scăderea valorilor glicemiei bazale la 65% dintre pacienți

Produsul a condus la dispariţia simptomatologiei aferente diabetului zaharat tip II (poliurie, polidipsie, polifagie) la toţi pacienţii care prezentau iniţial aceste simptome.

Evaluarea eficienței produsului s-a realizat în colaborare cu medici specialiști diabet și boli de nutriție.

Produs natural 100%, fără excipienți, ce asigura o biodisponibilitate optimă.

 

Ingrediente
Dă click pe denumirea plantei și află mai multe informații despre ea.

Struguri | Afin | Dud | Schinduf | Fasole | Măslin

-sâmburi de struguri negri (Vitis viniferae semen) 67,34 mg

-fructe de afin (Myrtilli fructus) 67,34 mg

-frunze de afin (Myrtilli folium) 67,34 mg

-frunze de dud (Mori folium) 33,67 mg

-seminţe de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen) 33,67 mg

-teci de fasole (Phaseoli fructus sine semine) 33,67 mg

-frunze de măslin (Olivae folium) 33,67 mg

-vâsc (Visci folium cum stipites) 33,3 mg.

 

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Strugurii au fost folosiţi timp de mii de ani datorită beneficiilor lor nutriţionale şi pentru sănătate. Seminţele strugurilor conţin polifenoli, cel mai cunoscut fiind resveratrolul.

Afinele au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri în principal în domeniul alimentar dar, datorită conţinutului în taninuri, în special, au fost mult apreciate ca remediu inclusiv în medicina românească ştiinţifică şi populară. Fructele de afin au o însemnată valoare nutritivă şi fiziologică, conferită şi de alţi compuşi pe care îi conţin precum polifenolii, flavonoidele, vitamina C, şi antocianinele care le dau culoarea albastră şi care susţin sănătatea vasculară şi oftalmică.

Dudul este menţionat în Biblie, deja cunoscut de Teofrast și Plinius; Horatiu, Virgil şi Columella îl menţionează şi ei. Arborele a fost considerat un simbol al prudenţei de către greci, deoarece nu îndrăzneşte să înfrunzească până la sfârşitul primăverii, când nu mai există niciun risc de îngheţ nocturn. În India, frunzele de dud erau utilizate pentru purificarea sângelui, iar de la începutul secolului trecut au fost recomandate în Europa pentru echilibrarea glicemiei.

Schinduful este o plantă originară din vestul Asiei, naturalizată în Africa, Europa de Sud și India. A fost una dintre cele mai vechi plante medicinale și de cult din Egipt, calităţile sale fiind deja menționate în rețetele papirusului Eber, dar, semințele au fost, de asemenea, foarte apreciate şi de către chinezi, arabi, greci și romani. Grecii erau foarte familiarizați cu schinduful, acesta fiind unul dintre remediile importante folosite de ei. În India este mult folosit în arta culinară, dar şi în medicina tradiţională. Studii recente au sugerat potenţialul său în menţinerea glicemiei normale.

Planta care stă la originea fasolei cultivată astăzi a ajuns probabil în Europa doar după descoperirea Americii, prin secolul XVI. Utilizarea păstăilor în medicină apare în majoritatea cărţilor medicale din secolele XVI-XVII, de exemplu în Prusia prin 1680 apare ca emolientă.

Menţionat în Biblie, măslinul a fost cultivat încă din primele perioade ale istoriei. A fost adus pentru prima dată în Italia, după unii, în 571 î.Hr., iar pe vremea lui Plinius fusese transportat peste Alpi în Galia şi Spania. A fost marcant prezent în toate religiile (creștinism, iudaism, islamism) simbolizând pacea, longevitatea, întinerirea, autoritatea. Frunzele sale au fost folosite pe scară largă în medicina populară din regiunile din jurul Mării Mediterane. Preparatul vegetal Oleae folium a fost oficial în The British Pharmaceutical Codex, 1911. Astăzi ştim că, pe lângă multe alte calităţi, contribuie la menţinerea unui nivel sănătos de glucide din sânge.

Vâscul a jucat un rol major în mitologia popoarelor germanice. Este cunoscută povestea lui Pliniu, conform căreia pentru druizi era unul dintre cele mai sacre lucruri. Ei considerau că vâscul trebuie cules cu respect şi tăiat cu un cuţit de aur. Utilizarea sa medicinală merge în urmă, în perioada precreştină a lui Hippocrate. Pliniu considera că aici îşi au şi rădăcinile utilizărilor sale din Evul Mediu. A fost lăudat de mulţi alţi medici din secolele al XVIII-lea şi al XIX-lea ca un bun remediu.

 

 

Mod administrare

Adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, imediat după mesele principale.

Dacă se doreşte un efect mai puternic, sau nu se respectă un regim alimentar fără dulciuri se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Copii de peste 6 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Administrarea se face á la long.

Se recomandă respectarea dietei specifice şi a tratamentului indicat de medic.

Cura se face sub supravegherea specialistului şi cu controlul glicemiei.

 

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.