- Descriere
- Ingrediente
- Mod Administrare
Susține digestia
Fructele de coriandru „sunt aromatice, […], carminative, stimulente, stomahice” indicate în „dispepsie şi flatulenţă”.
James Rennie, A New Supplement to the Pharmacopoeias of London, Edinburgh, Dublin and Paris,1833
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient
Fructele plantei Coriandrum sativum L., fam. Apiaceae, conţin ulei volatil în care predomină linaloolul; glicozide flavonoidice, acid cafeic şi clorogenic, tanin, zaharuri, proteine, mucilagii.
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, după mesele principale.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.
Preparare: peste o linguriţă de plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.
Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
