Alergoplant, P122, ceai la pungă

Alergoplant, P122, ceai la pungă

Arii de acțiune: Piele

DISPONIBILITATE: In stoc
Pret: 6.87 LEI
Cantitate Scoate un produs buc Adauga un produs
Adaugă în coș
Descriere

Contribuie la reducerea disconfortului cauzat de substanţe potenţial alergizante.

Prezentare: cutie a 50 g

Ingrediente

Brusture | Cătină albă | Coada Şoricelului | Gălbenele | Sânziene | Trei frați pătați | Acai

Rădăcină de brusture (Bardanae radix), sânziene (Galii veri herba), trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba),  flori de gălbenele (Calendulae flos), coada şoricelului (Millefolii herba), urzică vie (Urticae herba), fructe de cătină (Hippophae fructus).

Beneficii

-contribuie la diminuarea manifestărilor precum înroşirea şi mâncărimea pielii, declanşate de unele alimente sau substanţe chimice posibil alergizante la persoane hipersensibile.

-susţine procesele de detoxifiere ajutând la diminuarea recţiilor alergice şi la îmbunătăţirea aspectului pielii.

-contribuie la reducerea disconfortului cauzat de contactul cu substanţe posibil alergizante.

Mod administrare

Copii între 1 şi 4 ani: 1/2-1 cană cu ceai pe zi.

Copii între 5 şi 12 ani: 2 căni cu ceai pe zi.

Copii de peste 12 ani şi adulţi: 3-4 căni cu ceai pe zi.

Ceaiul se bea între mese.

Durata unei cure este de 1-3 luni.

Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni sau la nevoie.

Preparare: Peste o linguriţă de amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Atenţionări: Nu este indicat copiilor sub un an şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate.

Mamele care alăptează pot consuma acest ceai.

Efecte secundare şi interacţiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare.

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă: Regimul alimentar trebuie să susţină procesul de purificare şi să nu mai aducă substanţe nocive sau posibil alergizante pentru organism. Astfel, evitaţi consumul de alimente rafinate, procesate şi conservate, cele cu E-uri, zahăr alb, făină albă, produse de patiserie, ciocolată, îndulcitori artificiali, băuturi carbogazoase, alcoolul, fumatul, cafeaua.

Vă sfătuim să alegeţi o alimentaţie săracă în produse de origine animală (carne, lapte, ouă) în care să predomine cerealele integrale, germenii de grâu, fructele, legumele, verdeţurile. Este bine ca acestea să fie consumate crude sau preparate cât mai uşor (fierte în abur, coapte). Uleiurile vegetale presate la rece consumate în cantităţi reduse sunt şi ele benefice.

Consumaţi minimum 2 litri de lichide pe zi (apă plată, sucuri proaspete de fructe şi legume sau ceaiuri depurative).

Recomandăm o bună igienă a pielii, evitarea cosmeticelor şi detergenţilor sintetici şi înlocuirea lor cu produse realizate doar din componente naturale.

 

Asocieri recomandate