facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-04-26
Vizualizari: 4588
Comentarii: 0

Alăptarea bebelușului la sân aduce multiple beneficii. Laptele matern crește imunitatea, face copilașul mai puternic, mai sănătos. Dacă mama nu are suficient lapte, există remedii naturale de mare ajutor, care stimulează lactația.

Stimularea lactației capsule, este un produs natural din plante medicinale (schinduf, cumin, roiniță, sânziene) și uleiuri esențiale (de fenicul și anason) conceput special pentru a ajuta mămicile care alăptează. Este un preparat care s-a dovedit a fi eficient în cadrul unui studiu clinic observațional desfășurat în Spitalul Universitar de Urgență Elias București, unde 50 de femei, lăuze, cu lactație insuficientă încapsule naturale g85 perioada de alăptare a sugarului au primit produsul Stimularea lactației capsule în doza de 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă, timp de 14 zile.

Semnele și simptomele asociate diagnosticului de hipogalactie, au fost monitorizate prin urmărirea la nou născuții incluși în studiu, a stărilor de agitație, plâns slab, scaun tare/uscat/rar, evoluția greutății (dacă au avut creștere insuficientă în greutate la momentul includerii în studiu/ la 2 săptămâni, sub greutatea de la naștere/ sub 500 g în prima lună), urina concentrată, somnolență și alte simptome (icter).

De asemenea, s-au înregistrat date în ce privește proba suptului și curba ponderală a sugarului, pentru a se constata dacă a existat o evoluție favorabilă în urma tratamentului cu Stimularea lactației capsule.

Produsul Stimularea lactației capsule și-a dovedit eficiența în ce privește creșterea cantității de lapte matern la lăuzele cu diagnosticul de hipogalactie, demonstrând creșterea valorilor la proba de supt a nou-născuților (cu o medie de la 20,4 g/masă, la 73,9 g/masă) și la evoluția curbei ponderale, devenind ascendentă la finalul monitorizarii, cu o creștere de 200 g în medie/ săptămână. Simptomele asociate insuficienței de lapte matern, la nou născuții înrolați în studiu, au dispărut la marea majoritate, iar la ceilalți s-au ameliorat semnificativ.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri