facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-01-31
Vizualizari: 3028
Comentarii: 0
Probiotice naturale pentru o floră intestinală echilibrată

Administrarea prin automedicaţie a antibioticelor precum şi uşurinţa cu care sunt prescrise în cadrul consultului medical, a dus la apariţia unei rezistenţe bacteriene fiind necesare antibiotice tot mai puternice care au multiple efecte adverse.

În primul rând este afectată flora intestinală apărând dismicrobismul intestinal - modificarea florei normale şi implicit scăderea imunităţii, fiind ştiut că buna funcţionare a sistemului imunitar depinde în proporţie de peste 70% de activitatea tractului digestiv.

O flora bacteriană normală măreşte capacitatea de apărare a organismului prin:  distrugerea toxinelor nocive organismului,  digestia echilibrată, absorbţia nutrienţilor  din alimente,  sintetizarea vitaminelor.  Astfel  sistemul  imunitar este protejat şi se crează un scut împotriva  agenţilor patogeni.

PROBIOVITAL capsule (Saccharomyces boulardii, tuberculi de topinambur, fructe de merişor) reprezintă formula naturală pentru  echilibrarea microflorei naturale a intestinului şi normalizarea tranzitului intestinal; această formulă contribuie la menţinerea florei intestinale normale în cazul administrării de antibiotice.

Studiile au demonstrat  normalizarea tranzitului intestinal prea accelerat şi cu scaune inconsistente de către Saccharomyces boulardii  (5 miliarde celule/capsulă) în cazul administrării de  antibiotice, dar şi în cazul persoanelor în vârstă,  a celor  suferind de diabet, supraponderale, la fumători sau persoane cu nivel ridicat de stres.

Tuberculii de topinambur prin inulina conţinută stimulează creşterea bacteriilor benefice, fiind  considerată o substanţă prebiotică. Prebioticele sunt substanţe care stimulează selectiv creşterea şi activitatea anumitor specii benefice de bacterii în intestin.

Fructele de merişor favorizează reducerea microorganismelor potenţial patogene de la nivelul tractului digestiv oferind  condiţii optime dezvoltării echilibrate a florei saprofite în intestin.

Evaluarea eficienţei terapeutice a capsulelor PROBIOVITAL  asociate  terapiei cu antibiotice a evidenţiat  lipsa  apariţiei tulburărilor de tranzit şi digestie la toţi pacienţii monitorizaţi.

Produsul nu a prezentat reacţii adverse şi a fost bine tolerat de către  toţi  pacienţii.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri