facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-06-14
Vizualizari: 650
Comentarii: 0
Principiile de bază ale oricărei cure de slăbire

Despre curele de slăbire s-au scris cărți întregi, internetul abundă de informații care mai de care mai promițătoare, la televizor apar tot felul de experți, fiecare cu propriile teorii și metode. Nu știi ce sfaturi să mai alegi și după cine să te iei? Notează-ți 6 reguli esențiale. Toți experții au căzut de acord asupra lor. Sunt principiile de bază ale oricărei cure de slăbire.

Începe cu o detoxifiere a organismului

Detoxifierea va ajuta la pregătirea organismului pentru cura de slăbire în sine și va asigura un răspuns mai sigur la remediile pentru arderea grăsimilor. În cadrul acestei etape trebuie să stimulezi tranzitul pentru a combate constipația, să elimini excesul de apă, să stimulezi funcția hepatică pentru a neutraliza mai bine toxinele.

Bea multe lichide

Ne referim aici la apă plată și ceaiuri, care se pot consuma fără restricții. Nu conțin calorii, dar te fac să uiți de foame, purifică sângele, stimulează eliminarea toxinelor din organism, reglează metabolismul și accelerează arderea grăsimilor. Fresh-urile făcute în casă, chiar dacă sunt sănătoase, conțin calorii și trebuie băute cu măsură. Cafeaua, alcoolul, sucurile din comerț sunt excluse.

Redu porțiile

Este clar, nu ai cum să slăbești dacă mănânci până nu mai poți. Ideea este să arzi mai multe calorii decât introduci în organism, prin alimentație.

Fă sport

Iar ca să arzi mai multe calorii, trebuie să faci mișcare. Mergi mult pe jos, urcă scări, plimbă-te cu bicicleta, mergi la înot, la sală... posibilitățile sunt nesfârșite. Înainte de a te apuca de orice fel de sport, e indicat să ceri sfatul unui profesionist, pentru a nu risca accidentări. În obezitate, spre exemplu, alergatul sau exercițiile aerobe nu sunt recomandate pentru a nu pune presiune pe articulații. E nevoie să se dea jos, mai întâi, câteva kilograme.

Mănâncă puțin și des

Decât trei mese consistente pe zi, mai bine cinci mai mici. Nu ar strica să ții un jurnal alimentar, în care să-ți notezi și să-ți planifici mesele, pentru a le ține evidența.

Nu uita de numărul caloriilor consumate într-o zi

În general, cei care se apucă de o dietă sunt preocupați numai de alegerea alimentelor sănătoase, citesc etichetele produselor pentru a le evita pe cele cu multe E-uri, dar uită să verifice numărul caloriilor.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri