facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-04-08
Vizualizari: 508
Comentarii: 0
Primăvara, perioada ideală pentru a începe o cură de slăbire

Cele mai multe planuri și promisiuni legate de slăbit se iau, de obicei, chiar în primele zile din ianuarie când, simțindu-ne vinovați după excesele culinare de sărbători, vrem să dăm jos kilogramele în plus. La început de an, ambiția și nevoia de schimbare sunt puternice. Cu toate acestea, prea puțini sunt cei care reușesc să-și ducă la bun sfârșit angajamentul. Iarna e, într-adevăr, mai greu să mâncăm „light”, însă acum, primăvara, natura este de partea noastră și ne face misiunea mai ușoară.

O varietate de bunătăți, în piețe și grădini. Din cele mai vechi timpuri, alimentația de bază din timpul iernii era compusă din carne, lactate, afumături, conserve. Automat, mâncarea era mai consistentă, mai grea. Primăvara, însă, poftele și nevoile organismului se schimbă. Natura ne iese în întâmpinare cu verdețuri care ne susțin dieta. Haideți să profităm de tot ce e verde și proaspăt, să consumăm mai multe salate, leurdă, ștevie, urzici, ceapă verde, usturoi! Fiecare frunză înseamnă vitamine, minerale, fibre și fitonutrienți care ajută la detoxifiere și ne revigorează organismul, în schimbul unui număr mic de calorii.reduce apetitul

Vremea ține cu noi. Un alt motiv pentru care primăvara e perioada ideală pentru a începe dieta e legat de temperatură. În sezonul cald, apetitul scade și, conform unor studii, putem consuma cu până la 100 de calorii mai puțin pe zi față de sezonul rece. De acum începem să simțim mai mult nevoia de lichide și de alimente ușoare, răcoritoare, fresh.

Dispoziția se schimbă și ea în favoarea curei de slăbire. Dacă în zilele mohorâte aveam tendința să mâncăm mai mulți carbohidrați pentru a combate temporara stare depresivă, odată cu ieșirea soarelui e mai puțin probabil să simțim încontinuu nevoia de a ciuguli „ceva bun”, care să ne dea energie.

Ai nevoie de o motivație puternică? Gândește-te că peste doar trei luni începe sezonul estival. Vei purta din nou tricouri, pantaloni scurți, fuste și costume de baie. Dacă burtica și colăceii te fac să te simți inconfortabil, ai timp să iei măsuri. Dar cea mai bună motivație trebuie să fie sănătatea. Surplusul de greutate este asociat cu riscul de boli cardiovasculare și metabolice, diabet, infertilitate, apnee, afecțiuni digestive și osteoarticulare.

Dacă te-am convins că acum este momentul ideal pentru a începe lupta cu kilogramele în plus, îți vom da și un pont: în magazinele naturiste găsești ajutoare de nădejde în demersul tău. Gama silueta perfectă de la Fares conține ceai pentru purificare și drenaj, capsule din plante pentru controlul apetitului și al greutății, precum și un complex natural din plante medicinale special conceput pentru reducerea circumferinței taliei și scăderea în greutate.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri