Politica de confidențialitate1 – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Politica de confidențialitate1

Prin accesarea website-ului www.fares.ro ești de acord ca datele personale să fie prelucrate de către compania FARES în scopul oferirii de servicii mult mai bine definite nevoilor de consum. De asemenea, datele vor fi păstrate în vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile FARES sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de FARES prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.) Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise catre terți, prin vânzare sau dezvaluire. Singurele excepții de la această regulă o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de FARES, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) și a unui contract, ambele validate de catre Dep.Juridic, precum și instituțiile financiare implicate în funrizarea serviciului de aplicare pentru obținere unei soluții de finanțare.

Colectarea datelor  se desfășoară  prin intermediul unor modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.

S.C. Laboratoarele Fares Bio Vital S.R.L. în calitate de administarator al site-ului  www.fares.ro  respectă: Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea  nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice fiind înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Acces restrictionat și (dez)abonare – exista zone în site care necesită înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi newsletter). În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare astfel încat, atunci când nu vrei să mai primesti email-urile noastre, te poți dezabona cu usurință.

Comunicarea modificărilor – în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă (de exemplu codul poștal) sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa [email protected]

 Securitate – În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atat offline cât și online.