Confidențialitate – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Confidențialitate

Prin accesarea website-ului www.fares.ro ești de acord ca datele personale să fie prelucrate de către compania FARES  pentru urmatoarele :

  – in scopul oferirii de servicii mult mai bine definite nevoilor de consum.

– pentru plasarea comenzii pe sectiunea de Magazin on-line

– pentru inregistrare cont https://fares.ro/inregistrare/

– Homepage- inscriere newsletter

– recenzii pe pagina de produs si la turul virtual

– adaugare comentariu – Articole

– recrutare https://fares.ro/despre-noi/recrutare/

– cartea de oaspeti https://fares.ro/despre-noi/cartea-de-oaspeti/

Datele vor fi păstrate în vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile FARES sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de FARES prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.) Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise catre terți, prin vânzare sau dezvaluire. Singurele excepții de la această regulă o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de FARES, în baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) și a unui contract, ambele validate de catre Dep.Juridic, precum și instituțiile financiare implicate în furnizarea serviciului de aplicare pentru obținere unei soluții de finanțare.

Colectarea datelor  se desfășoară  prin intermediul unor modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletterului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care pot fi completate.

Ne comunicați informații cu caracter personal atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular online, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați prin intermediul unuia dintre canalele noastre.Nu colectăm date despre copii decât dacă  ne furnizați informații despre propri dvs. copii în legătură cu un produs pe care îl achiziționați.

S.C. Fares Biovital On Line S.R.L. în calitate de administarator al site-ului  www.fares.ro  respectă: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea  nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice fiind înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Acces restrictionat și (dez)abonare – exista zone în site pentru care  este necesar consimtamantul tau   (vezi Înregistrare cont, plasarea comenzii prin magazinul on-line , Homepage- inscriere newsletter, recenzii pe pagina de produs,adaugare comentariu – Articole,recrutare https://fares.ro/despre-noi/recrutare/,recrutare https://fares.ro/despre-noi/recrutare/). În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare astfel încat, atunci când nu vrei să mai primesti email-urile noastre, te poți dezabona cu usurință.Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:

  – datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,

– vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

– obiectați la prelucrarea datelor dvs. de catre Fares în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate,

Comunicarea modificărilor – în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă (de exemplu codul poștal) sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa [email protected]

 Securitate – În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atat offline cât și online.

Date de contact pentru protectia  datelor: adresa de email: [email protected] sau tel .0728999445

Citeste si Politica de cookies.