facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 1735
Comentarii: 0
Pofticios? Aşa îţi mai reduci din apetit

Te-ai ales cu două-trei kilograme în plus după mesele de sărbători? Înseamnă că trebuie să iei măsuri şi să începi, de acum, să mai reduci porţiile. Nu va fi uşor, mai ales pentru cei pofticioşi. De aceea, îţi dezvăluim câteva trucuri şi remedii naturiste care reduc pofta de mâncare şi te vor ajuta să duci la bun sfârşit cura. Dacă vezi că funcţionează, ele pot deveni, de ce nu, parte din stilul tău alimentar de acum încolo.

Seminţele de psyllium sunt adevăraţi aliaţi ai unei cure de slăbire. Le poţi consuma amestecate cu lapte şi cu alte cereale integrale, la micul dejun, sau cu multă apă, înainte de masă. Bogate în fibre, ele îţi oferă o senzaţie de saţietate care se va menţine câteva ore bune după ce le-ai consumat. Combină-le cu seminţe de in! Fibrele şi acizii graşi pe care îi conţin controlează senzaţia de foame. Ovăzul conţine şi el carbohidraţi cu eliberare treptată în organism care te ajută să te simţi sătul multă vreme după ce l-ai mâncat.

Mănâncă grăsimi bune care sunt sănătoase pentru organism şi, în acelaşi timp, îţi oferă o senzaţie de saţietate pentru mult timp. Surse de grăsimi bune sunt uleiul de măsline, migdalele, nucile, avocado etc. Între mese, consumă un iaurt, care reduce mult pofta de mâncare.

Un truc ar fi să-ţi începi masa nu cu ce îţi place mai mult, ci cu salate şi supe uşoare, care îţi umplu stomacul şi aşa vei ajunge să mănânci mai puţin. Apa este şi ea un aliat. Mulţi nutriţionişti recomandă ca, atunci când simţi că ţi se face foame, să bei un pahar cu apă. Asta pentru că cei mai mulţi confundă foamea cu setea.

Există şi ceaiuri din plante medicinale care ţin în frâu pofta de mâncare şi dau senzaţia de saţietate. Printre acestea, cel de soc, de urzică, din mătase de porumb sau ceaiul verde. Scorţişoara este şi ea recomandată gurmanzilor deoarece reduce din pofta de mâncare. Îţi poţi prepara o licoare delicioasă dintr-o linguriţă de pudră de scorţişoară, suc de mere şi apă fierbinte. (Încearcă ceaiul cu mere şi scorţişoară). Ceaiul de anghinare reglează şi el pofta de mâncare şi, în plus, intensifică arderile, împiedicând depunerea grăsimilor.

Valeriana, cunoscută pentru efectul calmant, de somnifer, are şi rol de a tăia pofta de mâncare. Se administrează sub formă de tinctură, câteva picături, înainte de masă.

 

Recomandarea Fares: ceai Silueta Perfectă. Stimuleză arderea grăsimilor şi atenuează pofta de mâncare, fiind de mare ajutor într-o cură de slăbire.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri