facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-02-16
Vizualizari: 1793
Comentarii: 0
Plantusin Ușurează Expectorația - eficiență demonstrată

Infecțiile respiratorii au adesea ca simptom principal tusea. Aceasta este un act reflex produs de iritarea mucoaselor căilor respiratorii, și are ca rol îndepărtarea secreţiilor protejând plămânii împotriva aspiraţiei acestora.

Există două forme de tuse: tusea umedă, care este urmată de expectoraţie şi tusea uscată, în care nu există expectoraţie. Tusea însoțită de spută se numește tuse productivă.usureaza expectoratia

Pentru a favoriza fluidizarea secrețiilor și a ușura expectorația, uleiurile esențiale sunt unele dintre cele mai puternice remedii naturale. Le aveți la îndemână sub forma produsului PLANTUSIN UȘUREAZĂ EXPECTORAȚIA, capsule moi este un remediu natural recomandat în infecții respiratorii acute și cronice însoțite de tuse cu expectorație. În compoziția sa regăsim ulei esenţial de eucalipt, ulei esenţial de dafin, ulei esenţial de lavandă spic, ulei esenţial de anason, ulei esenţial de şovârv și ulei esenţial de fenicul. Acest remediu fluidifică secrețiile bronșice, ajută la eliminarea sputei, calmează tusea productivă, reduce inflamația și decongestionează căile respiratorii.

Evaluarea eficienței produsului Plantusin ușurează expectorația, s-a realizat în colaborare cu medici specialiști pneumologi.

A fost monitorizat un lot de pacienți ce prezentau tuse productivă în cadrul infecțiilor respiratorii acute și cronice acutizate ( bronșită cronică acutizată, astm bronșic în exacerbare, bronșiectazie suprainfectată). S-a administrat câte o capsulă de 3 ori pe zi, fără a asocia și alt tratament pentru gestionarea tusei.  Efectul terapeutic s-a instalat în 3-4 zile.

Plantusin ușurează expectorația, capsule moi, s-a dovedit a fi eficient ca unic tratament în 96,77% din cazurile monitorizate. Tusea productivă a dispărut la 61,29% dintre pacienți si s-a redus cu 50% la ceilalti pacienti în decurs de 6 zile.  Durerea în piept asociată tusei a dispărut în 95% din cazuri. Nu s-au înregistrat efecte adverse, produsul fiind bine tolerat.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri