facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-01-15
Vizualizari: 2947
Comentarii: 3
PLANTUSIN UȘUREAZĂ EXPECTORAȚIA – capsule moi

Când avem  o infecție a căilor respiratorii, de obicei traheită, bronșită, pneumonie sau o acutizare  a unor bronhopneumopatii cronice, tusea care însoțește aceste afecțiuni este de obicei productivă.

Atunci când se produce o acumulare de secreții  aceasta irită căile aeriene și creează disconfort bolnavului. Rezultatul este tusea cu ajutorul căreia se expulzează mucusul. Tusea însoțită de spută se numește tuse productivă.

Pentru a favoriza fluidizarea secrețiilor și a ușura expectorația, plantele medicinale și uleiurile esențiale care le conferă parfumul, vin cu proprietăți terapeutice importante.

PLANTUSIN UȘUREAZĂ EXPECTORAȚIA, capsule moi este un remediu  natural recomandat în infecții respiratorii acute și cronice însoțite de tuse cu expectorație.  Compoziția originală și complexă, ulei esenţial de eucalipt, ulei esenţial de dafin, ulei esenţial de lavandă spic, ulei esenţial de anason, ulei esenţial de şovâr, ulei esenţial de fenicul  în bază de  ulei de seminţe de struguri și ulei vegetal de negrilică  garantează efectul scontat; remediul  fluidifică secrețiile bronșice, ajută la eliminarea sputei, calmează tusea productivă, reduce inflamația și  decongestionează căile respiratorii. Se administrează 2-3 capsule pe zi, în funcție de vârstă.  Efectul terapeutic se instalează în 3-4 zile.

Evaluarea eficienței terapeutice a relevat efectul benefic al Plantusin ușurează expectorația, capsule moi, ca unic tratament în 96,77% din cazurile de infecții respiratorii acute și cronice  însoțite de tuse productivă (bronșită cronică acutizată, astm bronșic în exacerbare, bronșiectazie suprainfectată). Tusea productivă a dispărut după 6 zile la 61,29% dintre persoane și s-a redus cu 50% la celelalte persoane. Durerea în piept asociată tusei a dispărut în 95% din cazuri.

Acest remediu natural și ceaiul Plantusin sau în cazul unei tușe spastice, ceaiul Bronhofit ne sunt utile pentru a combate tusea cu expectorație.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua. Pt pneumonie cronica și nisip la rinichi ce recomandati?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin forte si capsulele Biosept, cate 4-5 capsule pe zi, primele 3 zile apoi cate 3-4 capsule pe zi din fiecare inca 12 zile, capsulele Quercitina, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 2 luni si ceai Bronhofit, 3 cani pe zi, 2-3 luni.
Costea Nicoleta
19 Noiembrie 2021

Aceste capsule se inghit cu apa sau se sug sa stea mai mult la nivelel gatului?

Doina
28 Septembrie 2020
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri