×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plantusin spray de gât – preparat cu eficiență dovedită clinic

Articole

Te doare gâtul? Ai răgușit? Poate ai stat în frig, ai băut lichide reci sau ai mâncat ceva care te-a iritat în gât. Durerea de gât este adesea primul semn că ai contactat un virus sau o bacterie.

Apelează la Plantusin spray de gât, un preparat antiinflamator şi antialgic natural pentru combaterea durerilor de gât și a răgușelii din virozele respiratorii, faringite, rinofaringite, amigdalită, laringită. Nu conține alcool, doar cu extracte hidroglicerice (apă și glicerină), conservanti, coloranți sau arome. Poate fi utilizat atât de adulți, cât și de copii cu vârsta mai mare de 3 ani.

Eficiența produsului Plantusin spray de gât a fost dovedită clinic. Medicii au monitorizat un lot de pacienți cu infecții acute ale căilor respiratorii, angină acută, laringită, faringo-amigdalită acută și rinofaringită acută, care au utilizat simptomatic pentru durerea de gât Plantusin spray, 3 pulverizări de 4 ori pe zi, timp de 3-7 zile.recomandat in durerile de gat

Instalarea efectului terapeutic s-a constatat după primele minute de la utilizarea produsului.

Eficiență a fost de peste 92% după 6 zile de administrare. Astfel:

• dificultatea la deglutiție a dispărut în 96,4% din cazuri;

• congestia faringiană a dispărut în 93,3% din cazuri;

• durerea în gât a dispărut în 92,3% cazuri.

Produsul a fost bine tolerat și nu a produs reacții adverse.

 

Dacă ai răcit, alături de Plantusin spray de gât, te ajută și Hapciu solubil, 3 plicuri pe zi, dizolvate în apă caldă și un antiviral natural cum este Biosept capsule sau Biosept Forte, capsule moi cu uleiuri esențiale.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.