facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-09-01
Vizualizari: 2141
Comentarii: 0
Plantusin spray de gât – combate răgușeala și durerile de gât

Plantusin spray pentru gât este un preparat cu eficiență dovedită clinic în 92% cazuri pentru combaterea inflamațiilor și durerilor de gât. Efectele se simt încă de la primele administrări.

Prin compoziția sa complexă alcătuită din 5 plante medicinale (salvie, trei frați pătați, rădăcină de nalbă, grindelia, plămânărică), 7 uleiuri esențiale (de eucalipt, fenicul, mesteacăn galben, lemongrass, mentă, lemon verbena, rozmarin, cuișoare) și extract hidrogliceric de propolis, are efect antiinflamator, analgezic, decongestionant, antiseptic local și emolient. Este indicat pentru pentru combaterea răgușelii și a durerilor de gât din viroze, faringite, rinofaringite, amigdalită, laringită.

Salvia are efect antiinflamator și antiseptic fiind un remediu eficient în caz de laringite, răgușeală, inflamații ale gurii și gâtului.

Trei frați pătați conține salicilat de metil care îi conferă acțiune antiinflamatoare, saponizide cu acțiune expectorantă, dar și efect antialergic fiind eficient în cazul inflamațiilor gâtului, în caz de tuse, inclusiv în cazul cea pe fond alergic.

Rădăcină de nalbă este foarte bogată în mucilagii, ce formează o peliculă protectoare la nivelul mucoasei gâtului, calmantă în caz de iritații, durere în gât și tuse seacă.

Grindelia prin conținutul ridicat de rășină are actiunie balsamică, antiinflamatoare, antibacteriană, antispastică. Este eficientă contra durerilor de gât și a tusei.

Frunzele de plămânărică prin mucilagii exercită un efect calmant-balsamic asupra gâtului, iar prin salicilați reduc inflamațiile și durerea faringiană.

Uleiurile esențiale de eucalipt, mesteacăn galben, lemongrass, mentă, lemon verbena și cuișoare conferă produsului un puternic efect antialgic și antiinflamator care se face simțit imediat după aplicarea sprayul-ui.

Calmează iritațiile gâtului și faringelui

Uleiurile esențiale de fenicul și rozmarin aduc în plus un efect antispastic, calmant al tusei seci, iritative.

 

Propolisul este binecunoscut pentru prorietățile sale antiinflamatoare, dezinfectante, calmante ale durerii, vindecătoare a tesuturilor lezate sau iritate, fiind nelipsit în formulele contra durerilor și infecțiilor gâtului.

Plantusin spray pentru gât este sigur pentru administrarea la copii, începând cu vârsta de 3 ani.

Nu conține alcool, doar extracte hidroglicerice (apă și glicerină) și este lipsit de conservanți, coloranți, arome. Nu produce efecte adverse.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri