×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plantusin sirop pentru copii – eficiență confirmată

Articole

Sirop Plantusin pentru copii este o rețetă nouă, special gândită din plante medicinale cu acțiune blândă și eficientă, potrivite pentru a fi administrate încă de la vârstă de 1 an.

Conține muguri de pin, frunze de pătlagină, cimbrişor, flori de tei, flori de salcâm, rădăcină de nalbă mare, trei frați pătați, scai vânăt, Grindelia, scaiul vântului, roua cerului cu acțiune atât în tusea seacă prin efect calmant și antispastic, cât și în tusea productivă prin efect expectorant. Se recomandă în caz de răceală, gripă, laringită, bronşită.calmeaza tusea

S-a efectuat testarea clinică a produsului Plantusin sirop pentru copii, pe un lot de  copii cu varsta până la 3 ani, cu următoarele diagnostice: infecții acute ale căilor respiratorii superioare, rinofaringită acută, rino-traheită acută, adeno-amigdalită acută, faringo-amigdalită, faringo-traheită acută, laringită acută, laringo-traheită acută, bronșită acută, traheobronșită acută .

Simptomele monitorizate pe parcursul evaluării clinice au fost: tusea seacă, tusea cu expectorație, precum și alte simptome prezente, asociate diagnosticelor aferente.

Produsul Plantusin sirop pentru copii, a fost administrat pe o perioadă cuprinsă între 7-10 zile, în funcție de severitatea simptomelor.

În urma administrării, s-a concluzionat din datele clinice și din concluziile favorabile ale medicilor evaluatori, că produsul Plantusin sirop pentru copii, a fost foarte eficient, obținându-se dispariția tusei, la 100% dintre copii, după un interval mediu de 8 zile.

Per total instalarea efectului terapeutic a apărut după 4-5 zile, simptomele ameliorându-se în procent de 80%, pentru toți pacienții in acest interval.

83.33% medicii evaluatori au considerat produsul testat, superior față de rezultatele obținute cu alte produse administrate în tratamentul tusei seci și a celei cu expectorație, iar 16,67% medici, au considerat produsul similar ca eficacitate.

 

Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.