Plantusin sirop pentru copii cu eficiență antitusivă demonstrată – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plantusin sirop pentru copii cu eficiență antitusivă demonstrată

Articole

Tusea la sugari și copii mici este cel mai frecvent provocată de viroze respiratorii și durează una până la 3 săptămâni. Mulți părinți se sperie neștiind că tusea este un mecanism fiziologic de curățare a căilor respiratorii de secreții sau particule străine, care nu trebuie inhibat. Poți însă ușura tusea copilului tău prin mijloace naturale cum este cum este siropul Plantusin pentru copii, care se poate administra de la vârsta de 3 luni.sirop din plante copii

Acest sirop a fost evaluat clinic în tratamentul tusei la copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani cu următoarele diagnostice: infecții acute ale căilor respiratorii superioare, rinofaringită acută, rino-traheită acută, adeno-amigdalită acută, faringo-amigdalită, faringo-traheită acută, laringită acută, laringo-traheită acută, bronșită acută, traheobronșită acută. Simptomele monitorizate pe parcursul evaluării clinice au fost: tuse seacă, tuse cu expectorație, precum și alte simptome prezente, asociate diagnosticelor aferente.

Plantusin sirop pentru copii, a fost administrat pe o perioadă cuprinsă între 7-10 zile, în funcție de severitatea simptomelor, astfel: copiii cu vârste cuprinse între 3-5 luni, au primit o jumătate de linguriță de 3 ori pe zi; copiii cu vârste cuprinse între 6-12 luni au primit o linguriță de 3 ori pe zi; copiii cu vârste cuprinse între 1-3 ani au primit  4-5 lingurițe pe zi.

S-a observat din datele clinice și din concluziile medicilor evaluatori, că produsul Plantusin sirop pentru copii, a fost foarte eficient, obținându-se dispariția tusei seci sau cu expectorație, la toți copii din lotul evaluat, în medie după un interval de 8 zile de administrare. Instalarea efectului terapeutic, a apărut după 4-5 zile, simptomele ameliorându-se în procent de 80%, pentru toți pacienții în acest interval. Nu s-au înregistrat efecte adverse, produsul fiind bine tolerat.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.