×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

PLANTUSIN R13 – pentru gât

Articole de Specialitate

Afecţiunile acute ale căilor respiratorii debutează frecvent cu inflamaţie şi durere de gât. Comprimatele masticabile sunt foarte eficiente în ameliorarea simptomatologiei, substanţele bioactive fiind în contact direct cu mucoasa faringiană şi având o biodisponibilitate rapidă.

FARES a realizat gama PLANTUSIN, formule din plante medicinale cu forme diferite de condiţionare, din care face parte PLANTUSIN R13 – pentru gât – comprimate masticabile.comprimate de supt

Reţeta acestor comprimate masticabile este complexă, cu plante medicinale cu efect antiinflamator, antialgic, antibacterian, antiviral, decongestionant al faringelui şi căilor respiratorii.

Extractul uscat de lemn dulce, tinctura de propolis şi amestecul volatil de eucaliptol, mentol, ulei esenţial de mentă, de cimbru şi de coada şoricelului, realizează o combinaţie eficientă pentru tratarea simptomatologiei respiratorii, chiar de la debut.

PLANTUSIN pentru gât se recomandă pentru durerile de gât, disfonie(răguşeală), tuse,candidoze bucale.

Sunt administrate şi copiilor de la vârsta de 3 ani.

Pentru copii între 3 şi 6 ani, se recomandă ½ comprimat de 4 ori pe zi;

Pentru copii între 6 şi 12 ani se recomandă 1 comprimat de 3 ori pe zi;

Pentru copii peste 12 ani şi adulţi 1 comprimat de 6 ori pe zi.

După administrare – la aproximativ o oră după masă – nu se vor consuma alimente sau lichide timp de 30 de minute.

Tratamentul durează 5-10 zile.

Plantusin pentru gât, în această formă de condiţionare, este foarte eficient, uşor de administrat, plăcut la gust şi bine tolerat.

Folosiţi-l din momentul apariţiei simptomatologiei!

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.