facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-02-15
Vizualizari: 2510
Comentarii: 2
Plantusin Forte – sirop cu eficiență demonstrată contra tusei

Plantusin Forte este un sirop cu o compoziție complexă din 15 plante medicinale, 6 uleiuri esențiale și 3 extracte concentrate din plante medicinale, ceea ce îi conferă o acţiune puternică şi rapidă printr-o mare concentrație de substanțe active.tratament naturist

Pentru determinarea eficienței terapeutice, siropul Plantusin Forte a fost administrat unui lot de pacienți care prezentau tuse productivă și spastică în cadrul mai multor afecțiuni respiratorii: faringită, rinofaringită acuta și cronică, faringită cronică, faringo-amigdalită acută, traheită, bronșită acută, traheo-bronșită trenantă, pneumonie bacteriană.

În urma administrării acestui sirop s-a constatat dispariția tusei productive la 55.56% dintre pacienți și ameliorarea sa la 44.44% într-un procent mare, de 87,5%, după 7 zile. La pacienții care au prezentat forme de tuse spastică s-a observat ameliorarea acesteia la 80% dintre pacienți după 5 zile. Instalarea efectului terapeutic a apărut în medie după 4 zile de administrare. Siropul a fost bine tolerat și nu a produs reacții adverse. 93,33% dintre pacienții care l-au utilizat au considerat că a fost eficient ca unic tratament pentru eliminarea tusei din cadrul infecțiilor respiratorii superioare și interioare.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua
Am avut covid de 3 zile testul a ieșit negativ totuși am rămas cu o bronșită ușoară de tușit am tusea productiva rară ,credeți ca siropul este bun vă mulțumesc!

Raspuns Fares: Va recomandam ceaiul Bronhofit 3 cani de ceai pe zi, ceai Trei frati patati, cate 1 cana pe zi si capsulele Hapciu, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 2-3 saptamani cu 2 saptamai pauza. Daca este bronsita acuta se fac 1-2 cure si cu capsulele Biomicin forte si Biosept, cate 1 capsula de 3-4 ori pe/zi, 2 saptamani cu 2 saptamani pauza.
Voicu Minuta
21 August 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri