Plantusin Forte – sirop cu eficiență demonstrată contra tusei – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plantusin Forte – sirop cu eficiență demonstrată contra tusei

Articole

Plantusin Forte este un sirop cu o compoziție complexă din 15 plante medicinale, 6 uleiuri esențiale și 3 extracte concentrate din plante medicinale, ceea ce îi conferă o acţiune puternică şi rapidă printr-o mare concentrație de substanțe active.tratament naturist

Pentru determinarea eficienței terapeutice, siropul Plantusin Forte a fost administrat unui lot de pacienți care prezentau tuse productivă și spastică în cadrul mai multor afecțiuni respiratorii: faringită, rinofaringită acuta și cronică, faringită cronică, faringo-amigdalită acută, traheită, bronșită acută, traheo-bronșită trenantă, pneumonie bacteriană.

În urma administrării acestui sirop s-a constatat dispariția tusei productive la 55.56% dintre pacienți și ameliorarea sa la 44.44% într-un procent mare, de 87,5%, după 7 zile. La pacienții care au prezentat forme de tuse spastică s-a observat ameliorarea acesteia la 80% dintre pacienți după 5 zile. Instalarea efectului terapeutic a apărut în medie după 4 zile de administrare. Siropul a fost bine tolerat și nu a produs reacții adverse. 93,33% dintre pacienții care l-au utilizat au considerat că a fost eficient ca unic tratament pentru eliminarea tusei din cadrul infecțiilor respiratorii superioare și interioare.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.