Plantusin calmant

Sfaturi Practice

Vara pe lângă înghețată, apă, suc, bere la gheață în urma cărora ne doare gâtul, aerul condiționat ne creează mult disconfort și mai ales tuse seacă, iritativă. Dacă durerea de gât o eliminăm cu Plantusin pentru gât care înlătura inflamația, decongestionează și calmează gâtul, tusea seacă o combatem cu Plantusin calmant (scaiul vântului, flori de ciuboţica cucului, rădăcină de nalbă, lichen de piatră, uleiuri esenţiale de: eucalipt, pin, fenicul, anason, coada şoricelului, propolis).Chiar și tusea fumatorilor este ameliorată cu aceste comprimate.
Conținutul crescut de mucilagii din plantele medicinale selectate pentru această formulă creează un strat protector care calmează mucoasele iritate. Uleiurile esențiale de fenicul și anason au acțiune antispastica în timpul tusei și ușurează respirația. Scaiul vântului, plantă folosită tradițional în afecțiunile respiratorii, are efect antitusiv. Asocierea acestor plante și uleiuri, care se regăsește în comprimatele pentru supt, a demonstrat eficiență în combaterea tusei, seci, iritative. Astfel evaluarea eficienței terapeutice a comprimatelor PLANTUSIN CALMANT, a arătat dispariția tusei spastice la 62% dintre pacienți și ameliorarea acesteia la 37%, după doar o zi de tratament. Toți pacienții înrolați au tolerat bine produsul fitoterapeutic.

Asocieri recomandate

Adauga comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.