facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-13
Vizualizari: 606
Comentarii: 0
Plantele medicinele, un ajutor de nădejde în tratarea răcelilor la copii

Este sezonul virozelor respiratorii şi, probabil, ne întrebăm ce produse sunt sigure şi eficiente pentru copiii noştri. Tratamentul natural este cel recomandat ca tratament de primă intenție. Plantele medicinale acționează asupra agentului cauzator – virus mai ales –, ameliorează considerabil simptomele, ajutându-i pe copii să suporte mai uşor efectele virozei, recuperarea făcându-se mai repede. Este important ca răceala să fie cât mai bine ținută sub control, pentru a se evita complicațiile, tusea persistentă sau febra care scade greu.

Compania noastră, prima alegere în ceaiuri și remedii naturale a românilor, sursă de sănătate din inima Daciei, a realizat mai multe reţete de produse eficiente şi fără efecte adverse, recomandate în tratarea răcelilor la copii.protejeaza mucoasele iritate

Recomand administrarea siropului Biosept, eficient în tratamentul răcelii și gripei la copii, începând cu vârsta de 1 an. Din compoziția acestuia enumerăm: echinacea, lichen-de-piatră, șovârv, cimbrișor, extract de Andrographis paniculata, frunze măslin, ghimbir, cuișoare, scorțișoară, ulei esențial de geranium, lămâie, scorțișoară și Ravensara aromatica. Are proprietăți antibacteriene, antivirale, antifebrile, antiinflamatoare, imunostimulente și expectorante, fiind recomandat în stări febrile, răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită.

Se administrează în funcție de vârstă, astfel: copii între 1- 4 ani: 1-3 lingurițe pe zi; copii de 5-12 ani: 4-5 lingurițe pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure obișnuite este de 7-14 zile.

Tusea este un simptom al diferitelor afecţiuni respiratorii. Este un act reflex, care contribuie la îndepărtarea secreţiilor din căile respiratorii. Pentru copiii mici recomand siropul Plantusin cu miere și propolis, eficient în tratamentul tusei începând cu vârsta de 1 an. Prin compoziția sa (pătlagină, flori de tei, scai-vânăt, cimbrișor, muguri de pin), fluidifică secrețiile bronșice, este expectorant, calmant al tusei, emolient, antispastic al căior respiratorii. Este indicat în viroze respiratorii însoțite de tuse, bronșite acute și cronice, laringite, traheite acute și cronice, în doze de 2-3 lingurițe pe zi pentru copii de 1-5 ani, respectiv 4-5 lingurițe pe zi la copiii de 6-12 ani.

În cazul infecțiilor de tract respirator superior, pentru copiii peste 3 ani se poate apela și la tinctura Hapciu, cu acțiune antiinflamatoare și antiifecțioasă, care se administrează în ceaiul cu aceleași proprietați din trusa Hapciu.

Pentru congestia nazală, care nu  ne lasă să respirăm și să ne odihnim, soluția de uleiuri esențiale care UȘUREAZĂ RESPIRAȚIA (cu eucalipt, cimbru, mentol, anetol) este ușor de folosit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Se utilizează sub formă de inhalații sau în candelă de aromaterapie, cu rol antiseptic și dezinfectant al aerului din încăpere.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri