facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-08-25
Vizualizari: 978
Comentarii: 0
Plantele medicinale nu se sperie de o… constipaţie.

Constipaţia apare, cel mai frecvent, în concediu, pentru că schimbam dieta și mediul cu care suntem obisnuiţi sau bem mai puţine lichide.

Pentru rezolvarea pe cale naturală a acestui disconfort vă recomand capsulele LAXATIV (un tratament naturist din frunze de senna, mărar, rizomi de revent, extract din frunze de aloe vera, rizomi de obligeană).

Frunzele de senna (siminichie), aloe și reventul au o eficientă acţiune laxativă. Ele cresc volumul şi presiunea conţinutului intestinal care stimulează mişcările peristaltice (mișcările ca niște unde ale musculaturii netede a intestinului), restabilind regularitatea scaunelor. Nu se administrează timp îndelungat, deoarece poate produce modificări ale mucoasei intestinului gros. Efectul laxativ se instalează dupa 8-10 ore de la ingerare.accelereaza tranzitul intestinal

Mărarul şi obligeana constituie un remediu naturist excelent împotriva flatulenţei şi colicilor asociate, datorită efectului antispastic (combate spasmele musculaturii intestinelor) şi carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale).

Evaluarea eficienţei terapeutice a acestor capsule a evidenţiat ameliorarea până la normalizare a tranzitului intestinal, a colicilor şi a balonării asociate constipaţiei la 95% dintre pacienţii monitorizati. Acest produs naturist a fost lipsit de reacţii adverse, fiind bine tolerat.

O altă recomandare este ceaiul LAXATIV. Plantele din compoziţia acestuia au efecte similare cu cele de mai sus.

Foarte importante în prevenirea şi tratarea constipaţiei sunt regimul alimentar și aportul de fibre, care se realizează consumând la mesele principale câte o porţie de legume, iar la cele 2 gustări fructe.

Dar dacă aveţi o dietă săracă în fibre, nu treceţi brusc la una cu multe legume şi fructe, ci treptat, recomandă nutriţioniştii. Schimbarea bruscă va accentua constipaţia, la fel şi consumul insuficient de lichide.

Faceţi mișcare şi înlocuiţi dulciurile şi produsele de patiserie cu fructele. Excesul de zahăr poate duce la constipaţie.

Pentru întreţinerea rezultatelor obţinute şi reglarea tranzitului vă recomand complexul din plante medicinale şi argilă CURAŢAREA COLONULUI (seminţe de psyllium, argilă verde, frunze de senna, seminţe de in, tuberculi de topinambur, fructe de soc, lucernă, rădăcină de cicoare, fructe de cardamom, rădăcină de lemn dulce, cuişoare, rizomi de ghimbir), eficient in constipaţie, balonare, colesterol crescut, obezitate.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri