×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plante care scad rapid nivelul colesterolului

Sfaturi Practice

Nu doar schimbarea stilului alimentar, scăderea în greutate, mișcarea și stilul de viață sănătos te ajută să scazi nivelul colesterolului. În natură găsești remedii pe bază de plante medicinale care pot face minuni. Consumă-le sub formă de ceai sau tinctură și, la următoarele analize, vei avea surprize plăcute.

Ceaiul verde este ceașca ta de sănătate. Reduce considerabil nivelul colesterolului rău și al trigliceridelor (alt tip de grăsimi din sânge), şi în același timp, crește colesterolul bun, scade riscul atacurilor de cord, ajută la pierderea în greutate, întărește imunitatea și ajută la detoxifierea organismului.detofixica organismul

Frunzele de măslin. Dacă vezi acest ingredient în compoziția tincturilor, ceaiurilor medicinale sau capsulelor, nu îl ocoli. Frunzele de măslin reduc tensiunea arterială, scad colesterolul rău și îl măresc pe cel bun, conțin foarte mulți antioxidanți care protejează vasele de sânge.

Păpădia. Are proprietăți depurative, laxative, diuretice, curăță organismul de toxine, de deșeuri, împiedicând astfel trecerea colesterolului în sânge. Ajută la metabolizarea lui eficientă, transformându-l, la nivelul ficatului, în acizi biliari. Se poate consuma sub formă de ceai sau de tinctură.

Pătlagina are și ea efect laxativ, împiedicând absorbția grăsimilor la nivel intestinal, un real remediu naturist în reducerea colesterolului și a trigliceridelor.

Mesteacănul scade tensiunea și are o mare putere de a elimina colesterolul și acidul uric din sânge.

Anghinarea. E o plantă medicinală bună pentru ficat, pentru că elimină acumularea de grăsime de la nivelul acestuia. Ea ajută la metabolizarea grăsimilor în general, a glucidelor și a colesterolului, împiedicând depunerea pe vasele de sânge. Și ea se găsește sub formă de ceai, capsule sau tinctură.

Rostopasca e aliatul celor cărora le plac fripturile, grăsimile și mâncărurile grele. Pentru să susține funcționarea normală a sistemului digestiv, a ficatului și vezicii biliare. În plus, scade colesterolul și favorizează digestia grăsimilor.

 

Recomandările fares: ceai Colesterol, capsule vegetale Colesterol, tinctură Colesterol

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.