facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-25
Vizualizari: 1955
Comentarii: 0

Cei dintre voi care aveți probleme cu digestia, știți foarte bine ce discomfort presupune acest lucru. Haideți să vedem cum putem preveni sau ameliora afecțiunile digestive:

Pentru o digestie eficientă, avem nevoie de enzime, acei fermenţi de natură proteică şi structură coloidală complexă, specifici plantelor şi animalelor. Rolul lor e de predigestie a proteinelor, glucidelor şi grăsimilor.inlatura senzatia de greata

Enzimele vegetale sunt esenţiale pentru digestia normală şi, mai mult decât atât, sunt foarte importante pentru starea de sănătate în sine. Medicul Howard F. Loomis Jr. spunea adesea că, dacă tratăm tulburările digestive, de cele mai multe ori, ca rezultat, dispar şi alte boli.

De asemenea, niciun mineral, vitamină sau hormon nu-şi poate exercita acţiunile specifice în organism fără ajutorul enzimelor. Nu pot avea loc procesele chimice de metabolizare la nivelul celulelor, tesuturilor şi diferitelor organe, nu se poate produce înmulţirea celulelor şi nici creşterea şi dezvoltarea plantelor şi animalelor.

În organism, enzimele exogene se găsesc în cantităţi foarte mici. Din acest motiv este important să administrăm suplimente alimentare care conţin astfel de enzime naturale. Printre cele mai importante enzime natural, menţionăm extractul de papaya standardizat în papaină şi extractul de ananas standardizat în bromelaină.

Papaina este cea mai importantă enzimă aflată în frunzele şi fructele de papaya. Această enzimă este asemănătoare cu pepsina produsă de organismul uman. Ea şi intervine în descompunerea alimentelor, îmbunătăţeşte în mod natural digestia şi combate neplăcerile cauzate de un regim alimentar inadecvat. De asemenea, reglează secreția stomacului, a vezicii biliare, a ficatului şi pancreasului.

În ananas, se găseşte bromelaina, un grup de enzime puternice care acţionează asupra proteinelor, descompunându-le. În acelaşi timp, ea îmbunătăţeşte acţiunea unor enzime digestive cum ar fi tripsina sau pepsina.

Papaina şi bromelaina intră în compoziţia capsulelor Digestie ușoară, ideale după o masă copioasă sau pentru cei care au probleme cu digestia. Acestea mai au în compoziţie fructe de coriandru, frunze de dafin, rizomi de obligeană, rădăcină de genţiană, rizomi de ghimbir şi seminţe de muştar. Capsulele stimulează digestia alimentelor prin conţinutul bogat în enzime vegetale. Cu ajutorul lor, vei evita sterile neplăcute de indigestie, hipoaciditate, greaţă, balonări, digestie lentă sau colici postprandiale (de după masă).

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri