×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Parazitozele intestinale vs. plantele medicinale

Remedii Boli Si Afectiuni

Paraziţii intestinali sunt prezenţi deopotrivă la copii si adulţi. Ei dăunează sănătaţii prin toxinele pe care le elimină și prin folosirea resurselor organismului pentru a se hrăni, slăbindu-l.purifica tractul intestinal

Semnele prezenţei paraziţilor sunt, cel mai adesea, diareea, durerea /sensibilitatea abdominală, borborismele („intestine zgomotoase”), eructațiie, flatulenţa, balonarea, senzația de greață sau vărsăturile, pierderea poftei de mâncare, cu pierdere în greutate; anemia, somnul agitat, uneori mâncărimi anale sau chiar eliminarea paraziţilor prin scaun, lucru care nu se întâmplă foarte des.

Recomandăm folosirea unora dintre remediile naturiste mai rare pentru acest tip de afecțiune, și anume capsulele VERMICIN, care conţin frunze de măslin, cimbru, extract total de rizomi de piciorul-cocoşului, rădăcină de iarbă-mare şi cuişoare. Plantele din acest complex au o acţiune sinergică antiparazitară, antibacteriană, de combatere a colicilor şi de favorizare a refacerii florei intestinale. Piciorul-cocoşului are şi  efect uşor laxativ, favorizând eliminarea din tubul digestiv a paraziţilor intestinali.

Pentru copiii peste un an, dar şi pentru cei care preferă siropurile, se poate folosi siropul VERMICIN, cu miere, propolis şi vitamina C; acest produs naturist conţine frunze de boldo, de nuc, rădăcină de iarbă-mare, fructe de coriandru, fructe de anason. Pentru obţinerea unui efect forte se poate asocia capsulelor VERMICIN, ceaiul VERMICIN, un ceai medicinal ale cărui ingrediente sunt fructele de coriandru, fructele de fenicul, frunze de boldo, frunze de măslin, cuișoare, rădăcină de iarbă-mare, seminţe de mustar, cimbru. Plantele din compoziţia acestui tratament naturist au puternice proprietăţi antiparazitare, antibacteriene şi antispastice.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.