facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-08-24
Vizualizari: 1612
Comentarii: 0
Palpitaţiile şi oscilaţiile tensiunii sanguine pot fi tratate natural

Mai ales vara, persoanele care suportă mai greu temperaturile ridicate pot acuza palpitaţii sau oscilaţii ale valorilor tensionale. Cu atât mai mult cei care suferă de hipertensiune arterială prezintă mai frecvent aceste simptome. Uneori, palpitaţiile cardiace sunt cauzate de stres ori persoanele care suferă de anxietate sau atacuri de panică pot acuza bătăi neregulate ale inimii. Acestea sunt, de fapt, cauzate de reacţia organismului într-o situaţie stresantă şi pot apărea oricând, cu atât mai mult pe căldura mare.

Plantele medicinale au acţiune reglatoare foarte eficientă la nivelul sistemului nervos vegetativ, care este responsabil de apariţia acestor neplăceri.Mentine o tensiune arteriala sanatoasa

Astfel păducelul, numit şi „planta inimii” are efect cardiotonic, produce dilatarea vaselor de sânge, îmbunatăţind irigarea şi oxigenarea inimii, are efect antiaritmic, hipotensiv, hipocolesterolemiant, antioxidant, sedativ şi diuretic. Numeroase studii clinice au demonstrat eficienţa terapeutică a păducelului în insuficienţa cardiacă congestivă, stadiul II., motiv pentru care el se regăsește în numeroase remedii naturiste.

Talpa-gâştei este o plantă cu acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central şi asupra inimii. Este recomandată în afecţiunile cardiovasculare organice (cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă) şi funcţionale (palpitaţii, dureri precordiale, salturi tensionale).

Valeriana are acţiune anxiolitică şi relaxantă atât asupra sistemului nervos central, cât și asupra musculaturii, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacţionează disproporţionat la stimuli. Este recomandată în disfunctii cardiace și în tulburări anxioase, inclusiv cu variate somatizări la nivel digestiv, respirator, genital şi cardiac.

Roiniţa are efect calmant, sedativ central şi periferic, acţionează asupra sistemului nervos vegetativ, liniștind stările de agitaţie, iritabilitate, anxietate şi stres care sunt, adesea, asociate tulburarilor cardiovasculare, mai ales funcţionale: palpitaţii, oscilaţii tensionale, dureri pseudoanginoase, tahicardie, stări hiperkinetice.

Aceste plante le regăsi și în formula capsulelor CALMOCARD, realizate în baza unei tradiţii și experienţe de peste 80 de ani în tratamente naturiste, din plante medicinale. Se administrează 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de tahicardie sau creşteri tensionale pe fond de stres crescut se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3-4 zile. Ceaiul Calmocard (păducel, talpa-gâştii, lavandă, tei, roiniţă, rozmarin, salvie, valeriană, mentă) este un ceai medicinal care se poate asocia capsulelor sau poate fi administrat ca atare în doza de 3-4 căni cu ceai pe zi, între mese şi seara.

Administrate la pacienți cu hipertensiune arterială, sindrom anxios-depresiv asociat afecţiunilor cardiace, tahicardie sinusală, distonie neurovegetativă, aceste produse naturiste au dus la ameliorarea până la dispariţie a simptomatologiei (palpitaţii, disconfort precordial) la toţi pacienţii evaluaţi.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri