facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-02-23
Vizualizari: 1384
Comentarii: 2
Osteo Plant capsule

Viaţa înseamnă transformări permanente, etape fiziologice pe  care le trăim cu mai multă sau mai puţină dificultate.

Menopauza este perioada din viaţa femeilor în care se produc schimbări profunde fizice şi psihice, sistemul hormonal fiind cel mai implicat.

Tulburările care apar se instalează treptat. Intensitatea reacţiilor la simptomele care apar sunt diferite în funcţie de toleranţa fiecărei persoane şi de starea de sănătate a momentului.

Sunt modalităţi diferite de a abordare a simptomatologiei şi tratamentului.

OSTEO PLANT este un produs natural FARES, eficient prin alegerea inspirată şi înţeleaptă a  unui mineral şi a două plante medicinale –  Shilajit, Coada calului şi Cimicifuga.

FARES are o tradiţie bine cunoscută în prelucrarea plantelor autohtone şi din culturi proprii, dar apreciază şi calităţile terapeutice ale plantelor medicinale din alte zone ale planetei, confirmate în mii de ani de folosire în medicină.

SHILAJITUL este o substanţă complexă, bituminoasă, din munţii Himalaya, utilizată de mai bine de 3000  de ani în medicina ayurvedică.

Este un humus în care se găsesc reziduuri organice care şi-au pierdut structura originală ca urmare a descompunerii rapide în mediu.

Conţine acid fulvic şi acid humic, triterpene şi lipide fenolice, conferindu-i numeroase efecte benefice.

Shilajitul este cunoscut ca “ vindecând toate bolile”.

În menopauză ameliorează anxietatea, memoria, capacitatea cognitivă, este antialgic şi antiinflamator.

COADA CALULUI este o plantă medicinală autohtonă, apreciată în mod special pentru conţinutul bogat în siliciu, calciu şi potasiu, fiind astfel remineralizantă şi având un rol important în prevenţia şi/sau tratamentul osteoporozei. Are de asemenea un bun efect antiinflamator.

Scăderea nivelului estrogenilor înduce şi rarefierea tramei osoase.

CIMICIFUGA (Actea racemosa ) completează acţiunile celorlalte două componente.

Este o plantă originală din America de Nord, folosită de secole în tratarea problemelor ginecologice.

Cimicifuga are efecte similare estrogenului şi scade producerea de progesteron, ameliorând astfel simptomele neplăcute ale menopauzei – bufeurile, anxietatea -, este antiinflamatoare şi previne osteoporoza.

Iată o reţetă foarte eficientă, care ameliorează simptomele cele mai neplăcute ale premenopauzei şi menopauzei, previne complicaţiile care pot apărea în timp şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii.

 

Dr. Luminiţa-Natalia Sârcă

Tag: menopauza
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua. Pentru osteoporoza iau tratament Ossica, 4 bones . Puteți sa-mi spuneți dacă pot adăuga Osteoplant, Crom seleniu zinc și magneziu marin?

Raspuns Fares: Buna ziua. Da, puteti administra.
Ana
16 Decembrie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri