facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-01-31
Vizualizari: 1160
Comentarii: 0
OSTEOPLANT capsule – remediu natural pentru sanatatea oaselor

Osteoporoza (“os poros”) este  afecţiunea care face ca oasele să fie fragile  – se demineralizează şi prin urmare se rup mai uşor; reprezintă este cea mai importantă cauză de fracturi la persoanele de peste 50 de ani, fiind responsabilă  de aproape 80% din totalul fracturilor la persoanele vârstnice. Boala nu prezintă simptome în general; pot apărea durerile osoase, dar în stadii mai avansate.

Osteoporoza afectează toate oasele corpului, dar mai ales oasele şoldului, ale încheieturilor sau ale coloanei vertebrale care ajunge să se deformeze.

Cauzele osteoporozei sunt multiple; pe lângă înaintarea în vârstă care favorizează pierderea masei osoase din cauze endocrine  şi  mai ales după instalarea menopauzei la femei, osteoporoza se dezvoltă  în cazul unor afecţiuni cronice (diabet zaharat, boli ale tiroidei, boli renale, etc); consumul cronic de medicamente anticonvulsivante, cortizonice, imunosupresoare, inhibitori ai pompei de protoni, anticoagulante, etc., precum şi în cazul  imobilizării prelungite la pat, dieta cu conţinut scăzut  în calciu, deficitul de vitamina D, fumatul, consumul de alcool,  expunerea la metale grele (plumb) etc.

Combătută cu remedii naturale administrate mai ales în situaţiile care pot favoriza apariţia osteoporozei, se preîntâmpina instalarea ei şi a complicaţiilor generate de aceasta.

Capsulele OSTEOPLANT cu extract uscat de Mumio (Shilajit-Asphaltum), cimicifuga racemosa, coada calului reprezintă remediul natural pentru combaterea osteoporozei fără efecte adverse.

Shilajit-ul este  o răşină extrasă din roca munţilor, cu o compoziţie unică; acidul fulvic care este prezent în proporţie de 60-80%, alături de oligoelemente precum seleniu şi stronţiu. În studii şi evaluări ştiinţifice s-a atratat că stronţiul din compoziţia sa în asociere cu calciu are efect direct asupra regenerării materiei osoase, ajutând la accelerarea acesteia. S-a mai arătat că răşina această stimulează transportul mineralelor, în special calciu, fosfor şi magneziu la nivelul ţesutului osos şi muscular.

Acteina izolată din Cimicifuga racemosa  are un efect stimulator asupra formării ţesutului osos şi un potenţial pozitiv în preîntâmpinarea degradării structurii osului. Extractul din plantă a demonstrat  un efect de osteoprotectie scăzând pierderile mineralelor din structurile osoase.

Coada calului este utilizată  pentru a creşte remineralizarea, datorită conţinutului crescut în potasiu şi siliciu; siliciul este un mineral care ajută la stimularea absorbţiei de calciu în organism şi la repararea ţesuturilor fiind un ajutor în formarea oaselor şi a cartilajelor.

Administrarea capsulelor este facilă,  1 capsulă pe zi, la 1-2 ore după masă, cu un pahar de apă, lapte sau ceai cald timp de 3-6 luni. Cura se poate relua după o pauză de 2 luni.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri