facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-02-13
Vizualizari: 2250
Comentarii: 0
Osteo plant L98

Capsulele Osteo Plant reprezintă un produs nou care ajută la menţinerea densităţii normale a oaselor, a nivelului de calciu, potasiu, fosfor şi îmbunătăţeşte rezistenţa osoasă, prevenind degradarea oaselor.

Shilajit, Mumio sau Asphaltum este considerat un panaceu natural, se află sub forma unei răşini bogată în acid fulvic, minerale, aminoacizi, vitamine şi fosfolipide şi are nenumărate beneficii, printre care şi la nivel osos. Cercetările recente au demonstrat faptul că extractul de Shilajit accelerează consolidarea osoasă cu 20-25% şi intensifică de 2 ori mai mult procesul de mineralizare osoasă, fiind benefic pentru regenerarea structurii oaselor şi evitarea degradării acestora. În plus, creşte depozitele de calciu, fosfor, potasiu şi expresia osteocalcinei, substanţă implicată în principal în procesul de mineralizare osoasă şi în homeostazia calciului.

Coada calului este bogată în dioxid de siliciu, în concentraţie de 5%, care ajută la stimularea absorbţiei calciului, repararea ţesuturilor şi este un ajutor în formarea oaselor şi cartilajelor. Din acest motiv, coada calului a fost mult timp utilizată ca tratament pentru osteoporoză. Studiile efectuate la pacienţii cu osteoporoză au evidenţiat faptul că planta a dus la îmbunătăţirea densităţii osoase, după 80 zile de tratament. De asemenea, coada calului are capacitatea de a modula osteoclastogeneza (producerea de osteoclaste cu rol în resorbţia osoasă), regenerând materia osoasă.

Studiile efectuate pe extractul de Cimicifuga racemosa, au arătat că aceasta poate avea efecte echivalente cu estradiolul (hormon feminin) în cazul prevenirii osteoporozei post-menopauză, datorită faptului că planta menţine echilibrul hormonal şi previne scăderea densităţii osoase. Conţine acteină, care stimulează funcţia osteoblastelor, produce stimularea activităţii fosfatazei alcaline, sintezei de colagen, producţiei de osteocalcină, creşterea mineralizării, sugerând că acteina are efect stimulator asupra formării ţesuturilor osoase.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri