facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-10-07
Vizualizari: 4048
Comentarii: 2
Remedii naturale eficiente

BIOSEPT capsule – remediu natural antiviral şi antiinflamator

Natura virală a infecţiilor de căi respiratorii superioare ne îndreptăţeşte să recomandăm remediile din plante medicinale ca tratament de prima intenţie.

Capsulele BIOSEPT – o formulă care conţine plante medicinale cu acţiune antivirală şi antiinflamatoare demonstrată (frunze de măslin, scoarţă de salcie, lichen de piatră, muguri de plop şi cuişoare) constituie terapia naturală de primă intenţie a virozelor respiratorii.

Evaluările clinice au arătat o  eficientă de peste 90% în combaterea virozelor respiratorii;

după administrarea capsulelor Biosept ca unică terapie, la pacienţi cu infecţii virale ale căilor respiratorii superioare,  s-a constatat o foarte bună diminuare a simptomatologiei generale şi respiratorii (ameliorarea  stării generale alterate, a tusei, odinofagiei (durerilor de gât), disfoniei (răguşelii), otalgiei, congestiei nazale sau de la nivelul faringelui şi amigdalelor.

Datorită eficacităţii sale,  a lipsei reacţiilor adverse şi a contraindicaţiilor, BIOSEPT devine o alternativă valoroasă de terapie naturală de primă intenţie; de asemenea se poate asocia  ca tratament antiinflamator   la remediile naturale cu acţiune antibacteriană sau la  medicaţia  clasică mai ales la persoanele ce nu răspund corespunzător la acestea sau care au intoleranţe sau alergii.

Sirop BEBE BIOSEPT – alternativa naturală în infecțiile virale ale sugarilor

Infecţiile respiratorii, cel mai frecvent virale, dar şi bacteriene, au o incidenţă crescută în rândul sugarilor şi copiilor mici.plante medicinale

Produsul Bebe Biosept, sirop pentru sugari şi copii mici are în compoziţie plante alese cu grijă astfel încât să fie potrivite acestei grupe de vârstă, plante precum: lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoiste de baltă. Aceste plante medicinale  au proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare şi antifebrile cunoscute atât tradiţional cât şi datorită studiilor realizate asupra compoziţiei şi mecanismelor de acţiune ale substanţelor bioactive.

S-a monitorizat administrarea siropului Bebe Biosept la 361 pacienţi cu infecţii acute de cai respiratorii superioare. Doza administrată intern a fost de 3x2ml/zi la sugari 1-3 luni, 3x3ml/zi la sugari 4-6 luni, 3x4-5ml/zi la sugari 7-12 luni, cu 30 minute înainte de masă, pe o perioada de  7-14 zile.

S-a constatat ameliorarea până la dispariţie a simptomatologiei (stare generală influenţată/alterată, stare febrilă, obstrucţie nazală/rinoree, congestie faringiană, disfagie, disfonie, tuse, alte simptome) la 72,3% dintre pacienţi.

Siropul Bebe Biosept, a fost bine tolerat de toţi cei 361 de pacienţi, fără a se înregistra reacţii adverse.

PLANTUSIN CALMANT- comprimate pentru combaterea tusei seaci

Foarte supărătoare, tusea seacă iritativă presupune un efort susţinut din partea organismului. Nu ne lasă să dormim, să vorbim, deranjăm şi pe cei din jurul nostru.

Pentru a o combate pe cale naturală putem apela la plantele medicinale.

Conţinutul variat şi complex de substanţe active al acestora  contribuie la calmarea tusei iritative şi a mucoaselor inflamate de la nivelul căilor respiratorii; ameliorează  disconfortul la acest nivel; fluidizează  şi contribuie la eliminarea secreţiilor bronşice, au efect antiviral şi antibacterian, împrospătează şi uşurează  respiraţia.

Combinaţia complexă de plante medicinale, uleiuri esenţiale şi propolis realizată de către echipa de cercetare de la Orăştie – PLANTUSIN CALMANT - este benefică în tusea seacă, tusea spastică, chinuitoare  şi în cazul durerilor de gât care însoţesc de obicei această tuse.

Scaiul vântului, flori de ciuboţica cucului,  rădăcina de nalbă,  lichenul de piatră, uleiuri esenţiale de: eucalipt, pin, anason, coada şoricelului şi  tinctura de propolis - sunt ingredientele naturale  combinate  de noi în acest scop. Proprietăţile lor emoliente, calmante şi antispastice elimină disconfortul datorat acestui tip de tuse, iar gustul placut le fac usor de administrat chiar si copiilor.

 RUMEX CARBO - reţeta monahală cu eficienţă testată clinic

Hepatita este un termen general care semnifică prezenţa unei reacţii inflamatorii la nivelul ficatului. Hepatitele virale sunt infecţii  care  afectează întregul organism dar suferinţă se manifestă cu predilecţie la nivelul ficatului. Ele reprezintă  un grup de afecţiuni caracterizate prin alterarea funcţiei hepatice ca urmare a  înmulţirii  unor virusuri în celulele acestuia.

Afectarea hepatică este iniţial acută (primele 6 luni de la infectare), majoritatea virusurilor hepatice persistând ulterior în organism şi modificând progresiv şi variabil arhitectura şi funcţionalitatea ficatului până la stadii ireversibile.

Ar trebui să ne monitorizăm  periodic sănătatea ficatului, deoarece leziunile la acest nivel pot fi ireversibile.

De-a lungul secolelor, tincturile, pulberile  din plante folosite în medicina populară proveneau în mare măsură  din mănăstiri, acolo unde vechii călugări moşteneau şi duceau mai departe tradiţia vindecării cu ierburi de leac. Faptul că monahii aveau cunoştinţe despre eficienţa anumitor plante explică apariţia a numeroase reţete excepţionale, care au vindecat boli dintre cele mai grele. Leacurile au depăşit de mult zidurile mănăstirilor  şi au ajuns să fie cunoscute şi preţuite în întreagă lume, ca remedii cu eficientă dovedită.  În contextul actual, în care factorii de stres care ameninţă bună funcţionare a ficatului au crescut, cercetarea asupra unor produse vegetale cu efect hepatoprotector utilizate tradiţional,  este o preocupare firească a lumii medicale.

Plantele medicinale hepato-regeneratoare ajută la formarea de noi celule hepatice, au efect antiinflamator hepatic, inhibă dezvoltarea virală şi susţin activitatea hepatică.

La Orăştie producem o formulă unică de plante medicinale după o reţeta tradiţională monahală culeasă din mănăstirea Răteşti de către prof.dr. Chirilă – RUMEX CARBO, capsule. Combinaţia complet naturală conţine  sâmburi de măslin, seminţe de struguri, crenguţe de viţă de vie, rostopască, rizomi de stevia stânelor, sub formă de  pulberi calcinate.

Acest remediu  reduce şi stabilizează valorile transaminazelor cu eficienţă clinică demonstrată la pacienţi cu hepatită cronică, ”dificil de tratat”. S-au  obţinut rezultate bune din punct de vedere al semnificaţiei statistice  fără efecte adverse şi reacţii secundare.

 

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună seara. Petran Ridica ma numesc si sunt din Zalău. Soțul meu are cancer la pancreas si metastaze la ficat . Mi ati putea recomanda ceva sa fiebenefic ? Multumesc .

Raspuns Fares: Nu avem un remediu specific problemei dvs.
Petran Rodica Silvia
12 Mai 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri